Carl Peis store mål med Nothing ble endelig avslørt da han annonserte ankomsten av Nothing-telefonen (1). Nå vet vi at Pei ønsker å ta med en smarttelefon som har DNA fra den første OnePlus-smarttelefonen. Imidlertid ser det ut til at selskapet ikke vil ta et risikabelt skritt i det første øyeblikket. I motsetning til tidligere rykter som antyder et flaggskip SoC, ser det ut til at Nothing-telefonen (1) vil være en førsteklasses mellomtoneenhet. I det første øyeblikket antydet noen rykter Snapdragon 7 Gen 1. Det ser imidlertid ut til at telefonen er ett trinn under. Telefonen vil faktisk bringe Qualcomm Snapdragon 778G+ SoC.

Ingenting telefonen (1) vil pakke Snapdragon 778+ med ekstra justeringer

Dette er ikke en stor overraskelse, tross alt dukket Nothing-telefonen (1) opp på Geekbench for noen dager siden med dette brikkesettet. Den originale OnePlus One klarte å bringe et flaggskipbrikkesett til en super rimelig prislapp, som var $100 mindre enn det Nothing-telefonen (1) vil koste. Dessverre er flaggskip-brikkesettene mye dyrere i dag. Carl Pei ønsket absolutt ikke å ta det risikable trekket å lansere en helt ny smarttelefon, fra et helt nytt merke med høy pris og lav fortjenestemargin. Uansett, som en konge av markedsføring, sier Carl Pei”Telefoner har nådd et punkt med god nok ytelse for generelle oppgaver og kraftigere brikker har avtagende avkastning”. Ok, vi vet alle at selskapet ville gått for Snapdragon 8+ Gen 1 SoC hvis det hadde sjansen.

I følge Nothing er Qualcomm Snapdragon 778G+”tilpasset”for Nothing-telefonen (1) ). Selskapet forklarer imidlertid ikke egentlig hva det betyr. Ærlig talt, dette høres akkurat ut som et markedsføringstiltak som OnePlus har brukt i årevis. Så vi må fordøye denne”tilpassede”med en klype salt. Uansett,”+”i dette brikkesettet har trådløs lading og omvendt trådløs lading som en stor nyhet. Til syvende og sist er ytelsen lik Snapdragon 778G. Ingenting sier at trådløs lading og omvendt trådløs lading ble lagt til eksklusivt for håndsettet. Selskapet kan ha rett ettersom det ikke finnes noen smarttelefon med dette brikkesettet med slike funksjoner tilgjengelig.

Enheten er allerede tilgjengelig for forhåndsbestilling i India. Selve lanseringen vil imidlertid skje 12. juli. Til tross for dens”uutgitte”tilstand, har Nothing-telefonen (1) allerede dukket opp ved en rekke anledninger, inkludert YouTube.

Kilde/VIA:

Categories: IT Info