SEGA Corporation heeft vandaag op zijn officiële Twitter-account aangekondigd dat het de Sega Genesis Mini 2 voor Noord-Amerika op 27 oktober 2022. Deze keer met meer dan 50 nieuwe klassieke games, niet eerder uitgebracht op de Genesis Mini, en inclusief SEGA-cd-titels. Het zal exclusief beschikbaar zijn voor aankoop op Amazon.

Tijdens de aankondiging is er ook een nieuwe officiële website geopend, met pre-orders voor de klassieke console nu exclusief live op Amazon.

De Sega Genesis Mini 2 is een volledig opnieuw ontworpen versie van de Sega Genesis Mini, de speciale 16-bits console die in september 2019 werd uitgebracht. een was groter van formaat, maar de nieuwe is veel kleiner en krachtiger. Het heeft ook meer dan 50 populaire klassieke games, meer dan 42 titels van zijn voorganger, naast bonustitels die destijds niet zijn uitgebracht, en de mogelijkheid om vooraf geïnstalleerde Sega CD-titels uit te voeren met behulp van een uitgebreide power unit.

DUALSHOCKERS VIDEO VAN DE DAG

De nieuwe Sega Genesis Mini 2 wordt geleverd met een 6-knops bedieningspad en oudere controllers zijn ook compatibel. De nieuwere titels zullen ook komen met geavanceerde functies zoals full-motion video en vloeiende animaties. Opgemerkt moet worden dat de titels die momenteel zijn bevestigd voor de Japanse en Noord-Amerikaanse releases zijn anders, vanwege licentieproblemen en andere factoren. Nieuwere titels zullen geleidelijk worden geïntroduceerd via aankondigingen en livestreams.

Meer zien

SEGA Genesis Mini 2 komt op 27 oktober naar Noord-Amerika!

☑ SEGA Genesis Mini 2 heeft nog meer kracht!
☑ Meer dan 50 klassieke games, niet eerder uitgebracht op de Genesis Mini!
☑ EN bevat SEGA CD-titels!#SEGA #GenesisMini2 pic.twitter.com/IRZubeEy9i

— SEGA (@SEGA) 13 juli 2022

Volgens de Japanse website en ontwikkelaar Mr. Yosuke Okunari, het was niet alleen een kwestie van het overzetten van games, maar het opnieuw in licentie geven van de stemacteurs en muziek van bepaalde titels, zoals Nadia: The Secret of B lue Water, en daarom kostte het wat tijd om de Sega Genesis Mini 2 te leveren. De nieuwe console zal ook verschillende geluidsopties bevatten voor het menuscherm met de keuze om daartussen te wisselen. Het bevat ook meer besturingsopties voor vechtgametitels.

SEGA Genesis Mini 2 NA Revealed Games: 

Sega CD-titels:

Mansion of Hidden SoulsNight StrikerNinja WarriorsShining Force Silpheed Sonic CD

Sega Genesis Titles:

After Burner 2Alien SoldierBonanza BrothersFantasy ZoneOutrunOutrunnersRainbow Islands ExtraRolling Thunder 2Shining in the DarknessSonic 3D BlastSplatteroz Racing 2Super Hangman 2 >Bonustitels (Poorten):

Fantasy ZoneStar Mobile

Japan Revealed Games:

MegapanelNadia: The Secret of Blue WaterIchidant EarlPopful MailMagical Taruruto-KunThunder Force IVColumns IIIStarblade

De nieuwe Sega Genesis Mini 2 staat op Amazon voor een prijs van 103,8$. Het bevat de console, 1 bedrade bedieningspad, USB-lichtnetadapter, stroomkabel en HDMI-kabel.

Categories: IT Info