Ubisoft is misschien wel een van’s werelds grootste’triple-A’-uitgevers, maar het heeft ook regionale initiatieven om Indie-games over de hele wereld te vinden en te ondersteunen. Dit wordt benadrukt in een video hierboven, en aan het begin van de korte presentatie bevestigt ontwikkelingsstudio Toukana Interactive dat het van plan is zijn project naar de Nintendo Switch te brengen.

Het heet Dorfromantik en bevindt zich momenteel in vroegtijdige toegang op Steam waar het veel positieve gebruikersrecensies en berichtgeving in de pers heeft verdiend. YouTube heeft ook geen tekort aan laten we video’s afspelen, dus het is zeker een titel met een sterk vroeg momentum. Het plan is voor de volledige lancering later dit jaar op pc, met Switch (en mobiel) in de maak.

Je kunt hieronder wat meer lezen en een trailer voor vroege toegang bekijken.

Dorfromantik is een ontspannend bouwstrategie-en puzzelspel waarin je tegels plaatst om steeds groter wordende, idyllische dorpslandschappen te creëren. Met Dorfromantik kun je jezelf op elk moment onderdompelen in een stille, vredige wereld en een pauze nemen van het dagelijks leven. Tegelijkertijd biedt Dorfromantik een uitdaging voor degenen die er naar op zoek zijn: om de hoogste score te halen, moet je je tegels zorgvuldig plannen en strategisch plaatsen.

Laat ons weten wat je van deze vindt in de reacties!

Categories: IT Info