Den kommende Samsung Galaxy S21 FE tilbyr kanskje ikke utvidbar lagringsplass. Folk på SamMobile har fått tak i brukerhåndboken for 5G-varianten av telefonen, og det nevner tilsynelatende ikke tilgjengeligheten av et microSD-kortspor på den. Brukermanualer avslører vanligvis slike detaljer som de viser de forskjellige portene og knappene på en enhet for å hjelpe brukerne i gang med en ny enhet. Brukermanualen for Galaxy S21 FE 5G viser SIM-skuffen i nedre kant, men det er ikke nevnt et microSD-kortspor. Fjorårets modell inneholdt et delt spor som både inneholdt et SIM-kort og et microSD-kort. Det ser ut til at den nye fanutgaven (FE) mangler støtte for utvidbar lagring.

Det som også mangler er en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Du trenger en USB Type-C til 3,5 mm adapter for å lytte til musikk via en kablet tilkobling, eller for å finne et par USB Type-C hodetelefoner.

Samsung vil heller ikke inkludere en ladeadapter i esken med Galaxy S21 FE. Så med mindre du har en perfekt fungerende USB Type-C-lader hjemme, må du kjøpe en separat.

Annonse

Brukerhåndboken går forventet ikke i detalj om enhetsspesifikasjonene. Men det antyder tilstedeværelsen av et ultrabredt kamera, noe vi vet hele tiden takket være tidligere lekkasjer. Manualen snakker også om tonnevis med kamerafunksjoner, inkludert Single Take, Dual Recording, AR Zone og mer. Den viser telefonen i fire forskjellige farger: Svart, grønn, lilla og hvit.

Lekkert Galaxy S21 FE brukerhåndbok blokkerer alt, igjen

Det har ikke vært mangel på Galaxy S21 FE lekker nylig. Vi vet allerede mye om telefonen takket være disse lekkasjene. Nå har en lekkert brukermanual ytterligere bekreftet noen av detaljene, inkludert design, IP68-klassifisering for støv-og vannmotstand, en fingeravtrykkskanner under skjermen, trådløs lading, trådløs omvendt lading, Samsung DeX-støtte, Samsung Pay, Dolby Atmos og mer.

Tidligere lekkasjer har avslørt at Galaxy S21 FE vil inneholde Qualcomm Snapdragon 888 eller Samsung Exynos 2100-prosessoren avhengig av region. Vi forventer opptil 8 GB RAM og 256 GB lagringsplass. Sistnevnte er spesielt viktig fordi fraværet av et SD-kortspor betyr at 128 GB kanskje ikke er nok for noen mennesker.

Annonse

Andre ryktespesifikasjoner inkluderer en 6,5-tommers 120Hz Super AMOLED-skjerm og et 4500mAh batteri med 25W hurtiglading. Det sies at telefonen blir offisiell 8. september.

Categories: IT Info