Terwijl de toekomst van het Marvel Universum vrijwel het heden is van het Marvel Universum (stripboekpersonages worden niet echt ouder) ), de helden die legitiem de toekomst van de Marvel en Sony Cinematic Universes zouden kunnen zijn, zijn volledig te zien in de Champions #10 van 6 oktober, de finale van de’Killer Ap’-verhaallijn door schrijver Danny Lore en kunstenaar Luciano Vecchio, met een cover door Toni Infante.

Zoals je kunt zien aan de openingsbeelden, voelen de kampioenen zich zegevierend met de intrekking van de wet van Kamala die minderjarige superhelden verbood, maar het team verruilt gewoon het ene probleem voor het andere.

(Image credit: Marvel Comics)

Over hun toekomst gesproken, zolang er maar een Captain America, Captain Marvel, Spider-Man en anderen zijn, Marvel’s tienerhelden zullen waarschijnlijk eeuwig tieners blijven, waarbij hun volwassen zelf alleen verschijnt in alt-reality en tijdreizende verhalen. Maar aan de andere kant niet minder dan twee van het team-Kamala Khan/Ms. Marvel zelf en Riri Williams/Ironheart zullen binnen een jaar of zo debuteren op Disney Plus met plannen om ze over te brengen naar MCU-films.

En als het om Miles Morales gaat, is zijn debuut in de MCU en/of Sony’s Spider-Man Cinematic Universe slechts een kwestie van tijd.

Op het scherm worden helden ouder en sterven ze en binnen een paar jaar zie je misschien de kampioenen opduiken als de leiders, en misschien zien we zelfs een MCU-aanpassing van de kampioen of Young Avengers rechtstreeks.

Maar bekijk tot die tijd deze stripboekvoorbeeldpagina’s van Champions #10.

Afbeelding 1 van 5

(Afbeelding tegoed: Marvel Comics) Afbeelding 2 van 5

(Image credit: Marvel Comics)Afbeelding 3 van 5

(Image credit: Marvel Comics)Afbeelding 4 van 5

(Image credit: Marvel Comics)Afbeelding 5 van 5

(Image credit: Marvel Comics)

Man, de kampioenen staan ​​op het punt om de lijst van Newsarama te maken van de beste tienersuperheldenteams aller tijden.

Categories: IT Info