Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

VTubers (volledig bekend als Virtual YouTubers) zijn het afgelopen decennium ongelooflijk populair geworden. Hoewel we gewend zijn dat deze digitale karakters worden geuit door echte mensen die videogames spelen, zien we niet elke dag zoiets raars…

Japanse VTuber’Korone‘-die 1,7 miljoen abonnees heeft op YouTube-zond onlangs een gamingstream uit waarin ze blijkbaar een GameCube gebruikte in plaats van een Game Boy Advance om de gyro-enabled GBA-klassieker te spelen , WarioWare Twisted!. Het is allemaal omdat ze geen GBA kon gebruiken om te streamen, dus stopte ze in plaats daarvan gewoon een”hele console”. En hoewel het een stuk moeilijker was om te spelen, was het een behoorlijke ervaring, zoals je hierboven kunt zien.

Ze heeft misschien/waarschijnlijk een GBA
maar kan er gewoon niet vanaf streamen , denk ik— Kishi 🐙 (@Shoeknight1) 19 oktober 2021

Het is duidelijk dat de gyro in WarioWare Twisted! zitten allemaal in de cartridge, dus het is gewoon een kwestie van het aansluiten op een werkend apparaat (in dit geval een GameCube GBA-speler). Wat dit echter zo uniek maakt, is het feit dat het een VTuber is die het doet-waarschijnlijk had niemand dit kunnen bedenken toen de game oorspronkelijk werd uitgebracht in 2004/05.

Als je je nog steeds afvraagt ​​hoe dit zou werken eigenlijk in het echt kijken, een reactie op de bovenstaande tweet merkte op hoe dezelfde methode (met behulp van een GBA Player) is gebruikt door speedrunners, in andere games zoals Kirby Tilt N Tumble:

Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

En zo zag het er aan het einde van Korone uit:

Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

Hoe leuk dit ook is, we kunnen Je kunt je niet voorstellen dat het schudden en verplaatsen van je GameCube op de lange termijn zal helpen-dus doe dit op eigen risico als je besluit het toch te proberen.

Wat vind je van het gekke idee gecombineerd met een VTuber? Heb je geprobeerd een gyro-spel te spelen op de GameCube? Heb je gehoord dat Sonic een VTuber wordt? Over Sonic gesproken, Korone was te zien in de nieuwste Sonic the Hedgehog-jubileumvideo. Laat je gedachten hieronder achter.

Categories: IT Info