OnePlus oli aikoinaan nopein älypuhelin tuotemerkit julkaisevat Android-päivityksiä. Itse asiassa OnePlus 6-ja 6T-älypuhelimet olivat niiden laitteiden joukossa, jotka saivat uusia Android-päivityksiä lähes muutaman päivän kuluttua Googlen Pixel-älypuhelinten käyttöönotosta. Vuosien kuluessa tilanne alkoi muuttua. Viime vuonna meillä oli yksi OnePlusin ongelmallisimmista vuosista päivitysten suhteen. Yhtiöllä on nyt lukemattomia älypuhelimia tuettavaksi, ja siitä on tullut vain toinen brändi, joka kestää kuukausia uusien Android-versioiden julkaisemiseen. Päivitys tulee aina ensimmäiseksi uudemmissa älypuhelimissa, ja vanhempien saavuttaminen kestää useita kuukausia.

OnePlus 6-ja 6T-älypuhelimet voivat käyttää Android 11-pohjaista OxygenOS 11-käyttöjärjestelmää. Tietenkin tämä on viimeinen päivittää, että nämä laitteet saavat virallisen tavan. Hiljattain OnePlus esitteli vuoden 2018 ensimmäisen älypuhelimen duo OxygenOS 11: n beetaversion, ja tänään se on julkaisee toisen avoimen betaversion.

On surullista nähdä, että OnePlus 6 saa edelleen beetaversioita, kun olemme vain kuukauden päässä Android 12: n tuntemisesta. laite saa vakaan julkaisun Android 12: n käyttöönoton jälkeen, ja siksi se on jo vanhentunut. Android 12 on tietysti jotain, josta OnePlus 6-ja 6T-omistajat eivät voi edes uneksia. Esimerkiksi OnePlus 6 tuli markkinoille Android 8.1-käyttöjärjestelmällä. Se päivitettiin Android 9 Pie-ja Android 10. Sen perusteella he saavat Android 11: n, joka on kolmas merkittävä Android-päivitys. Kolme suurta päivitystä ylittävät sen, mitä älypuhelinten valmistajat yleensä tarjoavat. Kun he saavat Android 11: n, se päättyy. Tietysti mukautettu ROM-yhteisö tuo uusia päivityksiä toistaiseksi. OxygenOS 12 ei ehkä tule heidän luokseen, mutta Android 12 tulee lopulta mukautetun ROM-levyn kautta.

OxygenOS 11 Open Beta 2 OnePlus 6/6T: lle tuo virheenkorjauksia ja järjestelmän parannuksia

Tulossa takaisin asiaan, uusi OxygenOS 11 Open Beta 2-päivitys ei sisällä uusia ominaisuuksia. Se keskittyy kuitenkin ensimmäisessä betavaiheessa ilmenneiden ongelmien korjaamiseen. Se korjaa ongelman, jossa järjestelmä ei voinut tallentaa kirjoituskuvia. Lisäksi yhtiö parantaa järjestelmän yleistä vakautta ja optimoi ylikuumenemisen hallinnan. Tämän uuden päivityksen myötä myös 5 GHz: n Wi-Fi-verkkojen yhteyksiä on parannettu.

Open Beta-tila tarkoittaa, että kuka tahansa, jolla on järjestelmäkuva, voi liittyä beetakanavaan. Kun olet päivittänyt betaversion manuaalisesti, olet oikeutettu saamaan tulevia OxygenOS 11-beta-päivityksiä. Parhaassa tapauksessa vakaa julkaisu saavuttaa nämä laitteet vuoden loppuun mennessä. Muista, että tällä hetkellä beta-päivityksiä ei ole tarkoitettu niille, joilla on edelleen laite päivittäisenä ajurina.

Lähde/VIA:

Categories: IT Info