Yhdistetyillä laitteilla täytetyt älykkäät kodit ovat vähitellen todellisuutta ja älykkään kodin tuotteiden kysyntä kasvaa. Ja pian eurooppalaisillakin asiakkailla on mahdollisuus astua uuden suuren brändin älymaailmaan. Kalifornialainen brändi BN-LINK ilmoitti juuri laajentumissuunnitelmistaan ​​viime viikolla, ja meidän pitäisi nähdä ne Euroopan markkinoille älykkään kodin tuotteillaan vuoden loppuun mennessä.

Ja BN-LINKin kaverit ovat varmasti jo aikamoinen kotinimi tässä luokassa. He perustivat alun perin helmikuussa 2014 Century-ajastinmyymäläbrändinä ja laajensivat vähitellen mainettaan ja portfolioitaan. Ja huhtikuussa 2019 uuden innovatiivisen BN-LINK-tuotemerkin esittelyn myötä asiat kasvoivat entisestään. Monet heidän tuotteistaan ​​saivat arvostetun sijoituksen Amazinin kolmen parhaan bestsellerin joukkoon pistorasiakytkimissä, mutta se on vain osa sitä. Nyt ne kattavat paitsi sisä-että ulkokäyttöiset älypistorasiat, mutta myös laajan valikoiman älykkäitä seinäkytkimiä tai älykkäitä merkkivaloja, jotka toimivat Tuya-alustalla ja ovat yhteensopivia Alexan ja Google Homen ekosysteemien kanssa.

Euroopan laajentumissuunnitelmat ovat melkoiset kunnianhimoinen, ja sen pitäisi keskittyä ensisijaisesti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Saksaan ja Ranskaan. Vuoteen 2023 mennessä BN-LINK-tuotteita käyttävien EU: n kotitalouksien määrän pitäisi nousta nykyisestä 3 miljoonasta 9 miljoonaan. Ei huono ennuste, ja he ovat täysin investoineet ja uskovat strategiaansa ja tuotteisiinsa.

Yksi heidän uusista tähtituotteistaan ​​on tällä hetkellä saatavana myös Amazonista upealla alennustarjouksella, joten olisi sääli välittää tämä. BN-LINK-älykäs Wi-Fi-pistokeliitäntä voi todella parantaa älykästä kotiasi lisää vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Se on älykäs pistoke, jossa on energianvalvonta ja älykäs aikataulutus, mutta todellinen potkuri sisältää kehittyneet ääniohjaukset. Se on täysin yhteensopiva Amazon Alexa-ja Google Home-alustojen kanssa, eikä sinun tarvitse edes keskittyä yhteyden muodostamiseen. Kodinkoneidesi handsfree-ohjauksessa on varmasti tärkein viehätyksensä, ja tappajahinnalla se paranee entisestään.

BN-LINK Smart Wi-Fi-pistokeliitäntä (2 kpl) on nyt saatavilla vain 8,49 dollarilla alennuskupongin RLD4N6OT ansiosta. Se on todella paras hinta koskaan, paljon ennen vastaavaa kilpailua. Tämän lisäksi saat myös 15 kuukauden paikallisen takuun ja Amazon FBA: n nopean ja helpon toimituksen. Tällaisella tarjouksella ei todellakaan ole mitään syytä viivyttää älykkään kodin maailmaa pidempään.

Categories: IT Info