Niille, jotka etsivät helppoa Käyttääkseen Arch Linuxin makua, EndeavourOS jatkaa tällä alueella, sillä se on vankka työpöytälähtöinen Linux-jakelu, joka toimii Archin avulla. Tänään julkaistaan ​​EndeavourOS”Apollo”sen uusimpana ISO-versiona tästä jatkuvasta julkaisusta.

EndeavourOS Apollossa on useita asennusparannuksia, jotka mahdollistavat Bluetooth-tuen live-ympäristössä, pakkausta käytetään nyt asennettuihin tiedostoihin Btrfs-pohjaisissa asennuksissa (sen sijaan, että Btrfs-tiedostojärjestelmän läpinäkyvä pakkaus asennuksen jälkeen aktivoituisi) ja laaja valikoima korjauksista.

Apollo-julkaisu mahdollistaa nyt myös Firewalld Linux-palomuurin oletusarvoisesti uusissa asennuksissa, otettiin käyttöön uusi NVIDIA-ohjaimen asennussovellus, joka helpottaa oman ohjainpinon asennusta ja Worm as:na. uusi ikkunahallinta.

Lataukset ja lisätietoja EndeavourOS Apollosta osoitteessa EndeavourOS.com.

Categories: IT Info