Reliance Jio on keskittynyt tuomaan kaikkien Intian kansalaisten saatavuuden nopeisiin 4G-verkkoihin. Viime vuonna yritys julkisti JioPhone Nextin, edullisimman 4G-älypuhelimen, tekemällä yhteistyötä Googlen kanssa. Nyt Jiosta on tullut ensimmäinen intialainen puhelinyhtiö, joka tarjoaa nopeita 4G-verkkoja Ladakhin Pangong Lake-alueella. Katso tiedot alta.

Jio tarjoaa nyt 4G-palveluita Ladakhissa

Jio rakensi äskettäin 4G-mobiilitornin Spangmikin kylään lähellä Pangong Laken aluetta Ladakhissa tarjotakseen nopeita puhe-ja datapalveluita alueella. Tämä on ensimmäinen kerta, kun teleoperaattori on perustanut 4G-palveluita tarjoavan matkaviestintornin Ladakhin korkealle alueelle.

Uuden Jio Mobile Towerin Spangmikin kylässä vihjehti äskettäin Lok Sabhan jäsen Ladakhista Jamyang Tsering Namgyal. Virkaanastujaisten jälkeen MLA kertoi onnittelevan alueella asuvia ihmisiä. Namgyal totesi myös, että Jio-mobiilitornin asennuksen myötä Spangmikin kylään”Jio on täyttänyt ihmisten pitkään odotetun kysynnän.”

Parlamentaarikko Jamyang Tsering Namgyal vihki käyttöön Jion mobiilitornin Spangmikin kylässä

Niille, jotka eivät tiedä, Pangong-järvi, joka on lähellä Spangmikin kylää Ladakhissa, on suosittu nähtävyys turistien keskuudessa. Tuhannet turistit Intiasta ja ympäri maailmaa käyvät Pangong-järvellä joka vuosi nähdäkseen sen kauneuden.

Kun Jio-mobiilitorni on nyt toiminnassa, nämä turistit sekä alueen lähellä asuvat saavat pääsyn nopeisiin äänipuhelu-ja internetpalveluihin, koska he käyttävät Jion palveluita liitännät. Itse asiassa Namgyal sanoi, että uusi Jio-torni parantaisi alueen taloutta ja tarjoaisi saumattomia yhteyksiä turisteille ja alueella asuville Intian joukkoille.

Saavutuksesta puhuessaan Reliance Jio totesi, että kehitys tiimi joutui kestämään ankarat sääolosuhteet ja vaikeat maastot rakentaessaan 4G-mobiilitornia alueelle.”Värittämään äärimmäisen vaikean maaston ja ankarien sääolosuhteiden haasteen Team Jio jatkaa ponnistelujaan päästäkseen unionin alueen syrjäisimpiin osiin varmistaakseen, että ihmiset pitävät yhteyttä alueilla, jotka muuten jäävät erillään muusta maasta. kuukausia”, Jion virkamies sanoi.

Jio on myös käynnistänyt tämän vuoden toukokuussa palvelunsa Kanjin, Urbisin ja Hanupattan kylissä Khalsi Blockissa ja Chunglungkhan kylässä Diskit Blockissa.

Jos aiot matkustaa Ladakhiin joskus tulevaisuudessa tai jos sinulla on jo suunnitelmia, muista hankkia Jio SIM-kortti ennen matkalle lähtöä. Tällä tavalla voit lähettää lumoavia kuvia Pangong-järvestä Instagram-tiliisi suoraan siitä, missä napsautat niitä. Kerro meille myös ajatuksesi siitä alla olevissa kommenteissa.

Jätä kommentti

Categories: IT Info