Horizon Forbidden Westissä on upouusi korjaustiedosto, joka esittelee uusia PS5-ominaisuuksia, kuten muuttuvat virkistystaajuudet ja”Balanced”-grafiikkatilan.

Vain uusi korjaustiedosto. Guerrillan jatko-osalle, joka julkaistiin juuri tänään 6. heinäkuuta. Horizon Forbidden Westin uuden päivityksen pääosassa on epäilemättä muuttuvan virkistystaajuuden (VRR) grafiikkatilan käynnistäminen, joka mahdollistaa dynaamisen resoluution skaalauksen 60 Hz:n televisioissa.

Erittäin pyydettyjä ominaisuuksia saapuu… Esittelyssä muuttuva virkistystaajuus (VRR), korkea virkistystaajuus (HFR) ja uusi”tasapainoinen”grafiikkatila, joka tukee 40 Hz:ää. 🗒️ Lue koko Patch Notes täältä: https://t.co/4ls0b3Par6#HorizonForbiddenWest pic.twitter.com/RDBlUmIEzD2.

Katso lisää

Seuraavaksi julkaistaan ​​korkean virkistystaajuuden (HFR)-tila. Toisin kuin VRR-tila, HFR itse asiassa nostaa Horizon Forbidden Westin kuvataajuutta huomattavasti käytössä olevissa televisioissa, mikä tarkoittaa, että voit mahdollisesti pelata Aloyn uusinta seikkailua 120 Hz:llä yhteensopivalla televisiolla.

Siellä on myös”Balanced””Grafiikkatila Horizon Forbidden Westille uudessa korjaustiedostossa. Tämä tila, toisin kuin kaksi muuta tilaa, itse asiassa skaalaa jatko-osan kuvataajuuden 60 Hz:stä ja tasoittaa sen sijaan 40 Hz:iin, samalla kun oletettavasti tarjoaa muita graafisia käänteitä pienennetylle FPS:lle (jota Guerrilla ei mainitse uusi Reddit (avautuu uudelle välilehdelle)-postaus, joka ilmoittaa korjauksen).

Mualla uudessa korjausversiossa on korjauksia Aloyn seikkailuun sekä PS4-että PS5-konsoleissa. Kuten muutkin aiemmin nähdyt Horizon Forbidden West-korjaukset, tämä sisältää laajan joukon virheenkorjauksia ja kaatumisia, jotka on suunnattu erityisesti tiettyihin sivu-ja päätehtäviin koko valtavan pelin aikana, jota ei voitu edetä virheen vuoksi.

Tämän uuden korjaustiedoston avulla pelaajilla ei kuitenkaan pitäisi olla ongelmia edistyessään tehtävissä, kuten The Wings of the Ten, All That Remains, The Broken Sky, Shadow in the West, Night of Lights ja monet muut tehtävät..

Juuri ennen Netflixin Horizon-sovitusta fanit ovat jo tekemässä ihanteellista valintaansa Aloylle.

Categories: IT Info