Stranger Thingsin luojat Matt ja Ross Duffer ovat paljastaneet, että heidän tuleva spin-off-ohjelma on hyvin erilainen kuin alkuperäinen sarja. – äläkä myöskään odota Elevenin, Steven tai Dustinin palaavan.

“Olen lukenut nämä huhut, että Elevenistä tulee spin-off, että tulee Steven ja Dustinin spin-off tai että se on toinen numero”, Duffer Brothers sanoi äskettäin <.Happy Sad Confused-podcast (avautuu uuteen välilehteen) (osoitteen Variety (avautuu uuteen välilehteen)).”Se ei ole minusta kiinnostavaa, koska olemme tehneet kaiken sen. Olemme viettäneet en tiedä kuinka monta tuntia tutkiessamme kaikkea sitä. Joten se on hyvin erilainen.”

He lisäsivät, että spin-off on”1000% erilainen”alkuperäisestä sarjasta, ja päälinkki on sen”tarinankerrontaherkkyys”hahmojen sijaan, ja he ovat”todella innoissaan”ideastaan ​​-mitä ilmeisesti ei edes Netflix vielä tiedä.

Alkuperäisen ohjelman osalta Stranger Thingsin kausi 5 on ohjelman viimeinen kausi, ja Elevenin, Miken, Willin ja muun jengin seikkailut päättyvät kaudella 5. Dufferin veljekset ovat aiemmin paljasti, että on suunnitelmia aloittaa kirjoittaminen myöhemmin tänä kesänä, joten emme palaa Hawkinsiin vielä vähään aikaan.

Stranger Thingsin kauden 4 osa 2 striimataan nyt Netflixissä. Jos olet jo ajan tasalla sarjasta, muista katsoa Stranger Things-kauden 4, osan 2 päättyvän oppaamme. Katsomme myös kaikki, jotka kuolevat Stranger Things-kauden 4, osan 2 aikana.