Ubisoftin oma tuotemerkki livestream-esityksistä , palaa tulevana lauantaina Ubisoft Forwardin muodossa. Ubisoft on ilmoittanut 10. syyskuuta klo 12.00 alkaen Pacificista, että Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones ja Assassin’s Creedin”franchisingin tulevaisuudeksi”kaltaiset elokuvat tulevat esiin jossain muodossa.. Nähtäväksi jää, keskittyykö tämä esitys vain näihin kolmeen peliin vai suunnitellaanko rinnalle yllätyksiä tai uusia paljastuksia.

Assassin’s Creedin osalta paljastusta ovat saastuttaneet hieman viime viikon vuodot, näytti vihjaavan, että Mirage olisi uuden projektin alaotsikko. Ubisoft vahvisti hyvin nopeasti, että vuotaneet visuaalit olivat todellisia, vaikka millaisessa muodossa Mirage kestäisi, oli tuolloin vielä epäselvä. Epäilemättä millainen julkaisu Mirage päätyy olemaan, vastataan. Toivottavasti kehittäjältä/julkaisijalta tulevien lähitulevaisuudessa muutaman muun oheen. Voit katsoa uusimman tulevan esityksen täältä.

Categories: IT Info