Samsung ei todellakaan osallistu Mobile World Congress tänä vuonna, mutta se osallistuu konferenssiin käytännössä. Ja Samsungilla on tänään oma lehdistötilaisuus, jossa heidän odotetaan esittelevän älykellojärjestelmänsä tulevaisuutta. Monet odottavat kuulevansa enemmän Samsungin ja Googlen yhteistyössä kehitetystä alustasta, josta ilmoitettiin Google I/O: ssa viime kuussa.

Se on merkittävä lähtökohta Samsungille, koska se on käyttänyt Tizenia kaikki älykellot, vuodesta 2014 lähtien Gear Live, joka debytoi Android Wearissa. Mutta odotamme vain esikatselua täällä, koska tämä on asetettu melko lyhyeksi tapahtumaksi. Ja tämän tapahtuman ympärillä ei ole paljon Samsungin hyppyjä. Joten älä odota näkevänsi Galaxy Z Fold 3: ta, Z Flip 3: ta tai edes Galaxy Watch 4: ää. Tyypillisesti se ilmoitetaan pakkaamattomassa tapahtumassa, mikä ei ole sitä.

Puhuminen kuinka kauan tämä tapahtuma tulee olemaan, Samsung odottaa sen kestävän noin tunnin. Mikä antaa sille riittävästi aikaa esikatsella tätä uutta alustaa. Jos Samsung todellakin tekee niin tänään. Tietenkin se voi olla jotain täysin erilaista ja Samsung voi yllättää meidät. Mutta missä tämä on MWC: n ensimmäinen päivä eikä Samsung ole oikeastaan ​​siellä, emme odota mitään suurta. Jälleen kerran, koska tälle tapahtumalle ei annettu hypeä.

Mainos

Kuinka voin katsella Samsungin MWC 2021-lehtikokousta?

Voit katsella Samsungin lehdistötilaisuutta käytännössä vuodesta MWC 2021 alla olevan upotetun YouTube-videon kautta. Tai Samsungin uutishuoneessa . Se on virtuaalitapahtuma, joten se on todennäköisesti valmiiksi nauhoitettu. Toivottavasti se tarkoittaa, että emme näe mitään suoratoiston ongelmia, kuten Microsoftilla oli Windows 11: n paljastus viime viikolla.

Esitys alkaa Barcelonassa klo 19.15 CET. Meille Yhdysvalloissa se on kello 13.15 ET tai klo 10.15 PT.

Categories: IT Info