Minecraft sisältää kaikenlaisia ​​lohkoja; osaa voidaan käyttää alkuperäisessä muodossaan, kun taas toisia voidaan sulattaa muun tyyppisten lohkojen valmistamiseksi. Tulet huomaamaan, että suuresta osasta lohkoja tulee jotain muuta tai ainesosa jollekin muulle sulattamalla.

Masuuni Minecraftissa

Uuni on Minecraftin perustyökalu, jota on helppo valmistaa. Tarvitset vain kahdeksan mukulakivi lohkoa, joka on yksi Minecraftin yleisimmin esiintyvistä lohkoista. Uuni sulaa hiekkaa, kiveä, ruokaa ja paljon muuta, mutta se on aikaa vievä prosessi.

Käyttäjät, joilla on paljon sulattavia lohkoja, voivat valita useamman kuin yhden uunin tai voivat valmistaa räjähdyksen. Minecraftin uuni.

Masuuni on pohjimmiltaan uuni, joka toimii kaksi kertaa nopeammin kuin tavallinen uuni. Se vaatii myös raudan rakentamista, mutta rauta on melko yleistä ja sen nopeuden arvoinen, jonka se lisää sulatusprosessiin.

Luo masuuni Minecraftiin

Masuunin luominen Minecraftiin , tarvitset;

Viisi rautaharkkoa Uuni Kolme palaa sileää kiveä

Edellä mainitun saavuttamiseksi sinun on kuitenkin ensin käsiteltävä muita asioita. Jaamme sen vaihe vaiheelta. Varmista, että sinulla on rautahaukka ja askartelupöytä, ja noudata sitten alla olevia ohjeita.

Masuunin käsityöresurssit

Kaivos viisi rautalohkoa. Kaivos 2 lohkoa hiiltä. Kaivos 11 kivilohkoa saadaksesi mukulakiviä. Käytä kahdeksan mukulakivi lohkoa uunin luomiseen. Jätä keskiruutu tyhjäksi. Käytä uunia ja sulata kolme mukulakivikappaletta kiveksi. Aseta kivi takaisin uuniin ja sulata se uudelleen saadaksesi sileä kivi.

Sinulla on nyt rauta, uuni ja sileä kivi.

Käsityösuuni

Räjähdyksen luominen Noudata näitä vaiheita luomamme resursseista.

Käsityöpöydälle;

Aseta uuni keskimmäiselle neliölle. Aseta sileä kivi alarivi. Lisää rautaharkot kaikkiin jäljellä oleviin tyhjiin ruutuihin. Kerää masuuni.

Päätelmä

Masuuni sulaa nopeammin, mutta et voi käyttää sitä ruoanlaittoon. Sitä käytetään yksinomaan malmilohkoihin ja työkalujen tai panssarien luomiseen. Jos haluat kokata nopeammin, sinun tulee tutkia tupakoitsijan valmistamista. Polttoainetehokkuuden suhteen masuuni ei ole tehokkaampi kuin tavallinen uuni. Se kuluttaa polttoainetta samalla nopeudella, mutta uunin tapaan se pystyy hyväksymään kaikenlaiset polttoaineet eikä toimi yksinomaan hiilen kanssa. Jos aiot valmistaa panssareita, tämä tuote on pakollinen.

Categories: IT Info