Fyysinen SD-korttipaikka teki paluun vuoden 2021 MacBook Pron kannettaviin. Käyttäjät olivat innoissaan siitä, että SD-kortinlukija pystyi siirtämään tiedot nopeasti, mutta lukijan räjähdysmäinen suorituskyky on vaimentanut heidän innostustaan. Välittömästi sen jälkeen, kun 14-ja 16-tuumainen MacBook Pro lanseerattiin lokakuussa, jotkut käyttäjät valittivat SD-kortin hitaista siirtonopeuksista ja toiset ilmoittivat, että se ei toiminut ollenkaan. Valitettavasti SD-kortinlukijan ongelmat jatkuvat edelleen.

Aiemmin käyttäjät havaitsivat myös, että heidän vuoden 2021 MacBook Pro-kannettavansa ei latautunut, kun koneet sammuivat kokonaan, ja ilmoittivat kannettavien tietokoneiden uudelleenkäynnistysongelmista katsottuaan HDR-videoita YouTubesta.

Vuoden 2021 MacBook Pron omistajat raportoivat erilaisista SD-korttiongelmista 

Omistajat, joita ongelma koskee, jakoivat kokemuksiaan MacRumors Forumissa, ja SD-korttiongelma näyttää epäjohdonmukaiselta. jos yksi kortti toimii yhdelle käyttäjälle, sama kortti ei toimi toiselle käyttäjälle. Ei tiedetä, onko kyseessä laitteisto-vai ohjelmistoongelma.

Toinen käsi ylös SD-kortinlukijaongelmiin. Älä käytä SD-kortteja paljon GoPron ulkopuolella (kaikki muu sarjassani on joko CFexpress tai CFast), mutta melkein joka kerta kun yritän lukea korttia sisäisessä lukijassa, siirto alkaa hullun hitaasti ja epäonnistuu usein. Ei tällaisia ​​ongelmia useita vuosia sitten ostamassani Sandisk USB-C-lukijassa. @DFP1989

SD-korttikokemusten lisääminen: Uudessa 16″mid-tier stock config Molemmat Sandisk Extreme Pro

32 Gt 95 mb/s kortti, jossa on noin 20 kuvaa (kaikki Z6 II Raw-tiedostot, samat 128 Gt:n kortilla) latautuu hitaasti esikatselussa ja latautuu Lightroom, kuten todella hidas.

128 Gt 170 mb/s ja siinä on noin 4200 kuvaa, latautuu melko nopeasti esikatselussa ja pikkukuvat latautuvat melko nopeasti Lightroomissa, kun valitset tuotavan. @Nismo 73

Omat 32 Gt:n sandiskit (2 kpl) toimi, vaikkakin hitaasti kuin melassi kylmänä päivänä. 64GB Sandiskini toimii kuin salama. 32 Gt:n Sandiskit poistettiin kahdelle lisää 64 Gt:n valikoimasta, ja SD-kortit toimivat kaikki kuin mestari. Tässä on varmaan joku ohjelmisto-ongelma piilossa. @Busbob

Viesti #181 löysi 64 Gt:n Sandiskin työskentele asiallisesti. Minulla on Sonyn 64 Gt:n kortti, joka toimii, ja Sandiskin 64 Gt:n kortti, joka ei.
On oltava tiettyjä ehtoja, jotka määräävät, toimiiko se vai ei. Mutta siihen liittyy niin monia muuttujia, että meidän on vaikea kääntää takaisin taikayhdistelmä, joka toimii aina. @wilberforce

Lue lisää:

Categories: IT Info