te repareren

Star Wars Battlefront II is gebaseerd op de populaire franchise en is het vierde deel in de serie. Het werd uitgebracht in 2017 en is ontwikkeld door DICE en uitgegeven door Electronic Arts.

De game ontving gemengde recensies bij de release en bevat zowel campagnes voor één speler als een multiplayer-modus. Een van de grootste redenen waarom de game door velen wordt gehaat, is vanwege de beslissing van EA om loot boxes op te nemen, wat een enorm voordeel bood ten opzichte van andere.

Uiteindelijk verwijderde EA microtransacties uit de game, na hun reactie op de kwestie werd de meest gedownvote opmerking in de geschiedenis van Reddit. Het is niet verwonderlijk dat de game is bijgewerkt met nieuwe inhoud in de vorm van personages en cosmetica.

Maar sommige van deze updates veroorzaken vaak problemen voor spelers. Maar nu zijn Star Wars Battlefront II-spelers klagen dat hackers vaak de lobby overnemen. Spelers zeggen dat ze de game onspeelbaar maken.

Bron

Ik bedoel niet de hackers. Ik kan niet veel doen aan een stel verwaarloosde nekbaarden, ik ben hun familie niet, als ze die hebben. Ik heb het over EA. Hebben we hier een rechtsgeleerde die kan zien of het mogelijk is om ze daadwerkelijk aan te klagen? Of kunnen we nog een perfecte shitstorm hebben, na die beroemde”meest gedownvote opmerking in Reddit”? Ik bedoel slechte publiciteit Is niet altijd goed voor een bedrijf en dat bleek toen wel het geval. Laten we gewoon weer schijten op een strontbedrijf.
(Bron)

@EAStarWars gaan jullie Battlefront 2-hackers en onoverwinnelijke personages repareren? Het wordt nu zo goed als onmogelijk om het spel te spelen. Ik heb nog steeds niets van jullie allemaal over de situatie gehoord
(Bron )

En alsof dat nog niet genoeg was om de game te doden, zijn Star Wars Battlefront II-spelers rapportage over de 1hp bug is het aanrichten van ravage.

Velen zeggen dat het ervoor zorgt dat verschillende lobby’s volledig onspeelbaar worden omdat niemand sterft of wordt gedood. Spelers zeggen dat ze probeerden in de leegte te springen maar dat werkt niet een van beide.

Bron

Twee keer binnen een week tijd heb ik meegedaan aan een spel waarin niemand kan sterven. Mensen schieten op elkaar, proberen elkaar te doden, hun gezondheid gaat achteruit, ze gaan niet dood. Je kunt over de kaart rennen buiten de gebruikelijke grenzen en je gaat niet dood. Is dit omdat iemand vals speelde toen het spel begon en het haperde, of is het een vreemde bug die af en toe voorkomt? Ik speel het spel nu twee jaar en heb het nog nooit eerder gezien-vorige week op de Death Star-kaart zei een andere speler dat ze het eerder hadden zien gebeuren.
(Bron)

Dus ik weet niet of dit iets is dat vaak voorkomt, maar onlangs speelde ik een spelletje HVV en er was een Chewbacca in het andere team die geen schade opliep of gewoon een hoop bonusgezondheid had. Ik dacht dat het misschien gewoon lag was, maar toen ik hem forceerde en hem met een sabel er doorheen sloeg, liep hij nog steeds geen schade op.
(Bron)

Dit is wat EA Support te zeggen had ter zake.

Hallo, Nashiktal. Bedankt voor de feedback over Star Wars Battlefront II. We volgen momenteel geen bekend probleem hierover. Als je me kunt linken naar de discussies op de forums, zal ik contact opnemen met ons team om hen hiervan op de hoogte te stellen. — Bruce
(Bron)

Omdat EA de Star Wars Battlefront II 1hp-glitch nog niet heeft erkend, is het nog steeds onbekend wanneer de game weer speelbaar zal zijn. Wees gerust, we zullen het probleem in de gaten houden en deze ruimte bijwerken wanneer en wanneer nodig.

Opmerking: we hebben meer van dergelijke verhalen in onze speciale sectie over elektronische kunst, dus wees gewaarschuwd volg ze zeker ook.

Uitgelichte afbeeldingsbron: Elektronische kunst

Categories: IT Info