Caviar, een Russisch merk voor luxe telefoons en telefoonaccessoires, heeft zojuist een ingenieus ontwerp uitgebracht van de iPhone 13 Pro (en iPhone 13 Pro Max), die een persoonlijke QR-code bevat die recht op de achterkant van de telefoon is gegraveerd. Dat wil zeggen, gegraveerd in verguld titanium. De iPhone 13-serie met QR-code wordt”Digital Signature”genoemd en is al te koop op Caviar’s site.

De serie speelt in op de nieuwe postpandemische cultuur, waar op veel plaatsen in het Westen is een geldig paspoort of QR-code vereist om de meeste openbare voorzieningen te betreden, zoals restaurants, sportscholen, cafés, winkels en dergelijke.

Veel gewone mensen hebben hun eigen COVID-certificaat op hun vergrendelingsscherm of startscherm gezet om het noodzakelijke kwaad te vergemakkelijken om het aan de beveiliging te tonen aan de deur van de meeste openbare plaatsen die ze betreden.

Natuurlijk, u hoeft niet per se de QR-code voor uw vaccinpaspoort op de iPhone 13 van Caviar te graveren-u mag letterlijk alle informatie coderen die u wilt op de goud-titanium achterkant.

Er zijn drie verschillende versies van de luxe iPhone beschikbaar als onderdeel van de serie”Digital Signature”: QRMATRIX, BLACK CARD en GOLDEN CARD.

QRMATRIX: 

iPhone 13 Pro, Pro Max-QRMATRIC

ZWARTE KAART:

iPhone 13 Pro, Pro Max-ZWARTE KAART

GOUDEN KAART:

iPhone 13 Pro, Pro Max-GOUDEN KAART

Deze”GOLDEN CARD”-versie is de duurste van allemaal en wordt verkocht voor het werkelijk waanzinnige prijskaartje van $ 35.370 en $ 39.980-fo r respectievelijk de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

De behuizing is gemaakt van gesatineerd zwart PVD-gecoat titanium, versierd met lasergravures in goud, en voorzien van de modelinformatie van de telefoon en een uniek telefoonnummer op de zijkant. Caviar heeft aangekondigd dat het in totaal slechts 19 exemplaren van dit Pro Max-model zal produceren.

Zoals het is, zullen deze oogverblindende creaties voor de meesten van ons slechts een eye-candy blijven. Het is niet zo dat het bedrijf deze luxe iPhone-mods heeft gemaakt om bestsellers te worden-meer als een modestatement, dat pure coolheid en onbereikbaarheid schreeuwt.

Hoewel het niet precies duidelijk is hoeveel van deze iPhone 13 Pro-modellen zal in totaal worden gemaakt en verkocht-nou ja, het merk Caviar heeft”royalty”in de naam, dus we kunnen alleen maar raden.

Categories: IT Info