Een Mario Party Superstars-liefhebber heeft een ranglijst van minigames samengesteld op basis van hoe gemakkelijk ze te winnen zijn door helemaal niets te doen.

Als je letterlijk een Mario Party-game hebt gespeeld, weet je dat je met vaardigheid maar zo ver komt. Je kunt de minigames een kick geven en de borden spelen als een pro, maar uiteindelijk is het het spel van de RNG (random number generation) favoriet, en er is niets dat Donkey Kong ervan kan weerhouden een 10 op de dobbelstenen te gooien , drie sterren in één keer opscheppen, dan landen op een geluksvak en net voor het einde van het spel een vierde ster krijgen.

De meeste controle die je over je lot hebt in Mario Party is tijdens de minigamerondes, en zelfs dan is er een wisselende mate van geluk. Er zijn zelfs een aantal minigames die je heel goed kunt winnen zonder je controller zelfs maar aan te raken, wat een behoorlijke baas zou zijn als je bereid bent het risico te nemen. Of misschien wil je gewoon je badkamerpauzes strategischer plannen. Hoe dan ook, Redditor JumpstarNS heeft een ranglijst samengesteld waarin de minigames van Mario Party Superstar worden gerangschikt op basis van hoe gemakkelijk je ze kunt winnen tijdens het eten, een dutje doen of jongleren met je Joy-Cons.

i_made_a_tierlist_of_minigames_you_could_win_by van

Volgens de lijst van Jumpstar is voor de meeste Mario Party-minigames enige vaardigheid vereist om te winnen, wat goed is, maar er is een verrassend groot deel waar je deelname blijkbaar niet toe doet profiteren van uw kansen om te winnen.

In Bowser’s Blast moet je bijvoorbeeld een willekeurige knop kiezen, en de RNG van het spel beslist of dat de knop is die de bom voor je laat ontploffen. Als je gewoon je controller neerlegt en wegloopt, kies je automatisch de knop die voor je personage staat, waardoor je dezelfde kansen hebt om te winnen alsof je het spel daadwerkelijk aan het spelen bent. Je vrienden zullen het waarschijnlijk niet waarderen dat je op je kleine experiment wacht, maar het zou hilarisch zijn als je op die manier zou winnen.

Hier zijn nog enkele van de beste gezelschapsspellen waarmee je geen vrienden kunt maken of waarmee je geen vrienden kunt maken.