Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

Xbox is niet de enige die deze week een aantal spannende aankondigingen heeft. Nintendo (met de medewerking van Rare en Microsoft, veronderstellen we…) heeft zojuist een releasedatum vastgelegd voor de Switch Online-versie van Banjo-Kazooie.

Terwijl we de klassieke 3D-platformgame kennen van Rare kwam sinds december vorig jaar naar Nintendo’s Switch Online-service, Nintendo heeft nu bevestigd dat het morgen op 20 januari aankomt en beschikbaar zal zijn voor alle’Expansion Pack’-abonnees.

Ga op avontuur zoektocht met een onwaarschijnlijk paar! De avonturen van Banjo en Kazooie beginnen hier! Banjo-Kazooie komt naar #NintendoSwitch voor #NintendoSwitchOnline + Expansion Pack-leden op 1/20! #Nintendo64

Vooruitlopend op de release heeft Nintendo de trailer van de game geüpload naar zijn YouTube-kanaal, waardoor fans een idee krijgen van hoe het eruit zal zien op de Switch. Hoewel dit niet per se het grootste nieuws is met betrekking tot Microsoft vandaag, zijn we er zeker van dat veel Nintendo-fans uitkijken naar de hereniging met Rare’s beroemde vogel-en berenduo, dat een rage was tijdens de N64-generatie.

Will bezoek je Banjo-Kazooie opnieuw via Nintendo’s Switch Online-service? Vertel het ons hieronder.

Categories: IT Info