Genshin Impact is naar verluidt helemaal klaar om binnenkort een cloud-gamingservice te krijgen, waarmee spelers de game met de beste instellingen kunnen spelen, zelfs als hun apparaat niet krachtig genoeg is.

MEER: Genshin Impact Leak onthult releasedatum Yelan, stemacteur, Element

miHoYo heeft actief gewerkt aan het uitbreiden van het spelersbestand van Genshin Impact, en een Nintendo Switch is iets waar heel veel fans op wachten. Hoewel we daar nog geen informatie over hebben ontvangen, zijn er de laatste tijd enkele interessante details opgedoken.

Genshin-impact | De goddelijke jonkvrouw van verwoesting

BridTV

7643

Genshin Impact | De goddelijke jonkvrouw van verwoesting

https://i.ytimg.com/vi/EiAhMr6IJTQ/hqdefault.jpg

936723

936723

center

26546

Genshin Impact Cloud Gaming Service komt naar verluidt binnenkort

Volgens een recent lek op Wangsheng Funeral Parlor Discord, zou Genshin Impact een cloud gaming-service heel binnenkort. Hoewel dit geen volledig bevestigd lek is, kan het met enig vertrouwen worden genomen, aangezien we weten dat miHoYo de cloud-gamingservice al een tijdje aan het testen is.

De bètaversie van de cloud-gamingservice was aanvankelijk gelanceerd in China in augustus vorig jaar, en sindsdien is het redelijk goed ontvangen door fans die er zijn. Als we de eerste feedback mogen geloven, is de cloud-gamingservice redelijk goed en kunnen spelers in zowel 30 als 60 FPS-modi spelen. Wat interessanter is, is het feit dat het spelers ook in staat stelt visuele effecten te ervaren die alleen beschikbaar zijn voor pc. Dit omvat volumetrische wolken en nog veel meer.

Hoewel de service alleen op iOS is getest, moet worden opgemerkt dat deze uiteindelijk ook op Android moet worden uitgerold. Tijdens de bèta was de prijs rond de $ 10 voor 30 dagen onbeperkte speeltijd in China, dus je kunt verwachten dat de prijs ook wereldwijd rond dezelfde marge zal liggen. Gezien het feit dat zoveel spelers vanwege het veeleisende karakter problemen ondervinden bij het spelen van Genshin Impact op mobiele apparaten, kan deze cloud-gamingservice voor velen een behoorlijke zegen blijken te zijn. Als miHoYo het goed doet, kan het de game-changer blijken te zijn.

Heeft u iets te vertellen over dit artikel?

Laat het ons weten of reageer hieronder

Categories: IT Info