Vorige week werd gemeld dat Apple stopte met het uitbrengen van beveiligingsupdates voor iOS 14. De reden waarom beveiligingsupdates voor oudere firmware zouden worden aangeboden, was om gebruikers de keuze te geven om op iOS 14. Het lijkt er echter op dat Apple niet wil dat gebruikers toch op iOS 14 blijven en in plaats daarvan willen dat ze upgraden naar iOS 15. Scroll naar beneden om meer details over het onderwerp te lezen.

Apple zal niet vrijgeven Eventuele beveiligingsupdates voor iOS 14, waardoor gebruikers moeten upgraden

Apple heeft Ars Technica dat de optie om op iOS 14 te blijven altijd tijdelijk bedoeld was. Apple heeft de ondersteuning voor iOS 14 in wezen beëindigd omdat het wil dat gebruikers upgraden naar de nieuwste iOS 15-firmware. Toen Apple iOS 15 voor het publiek uitbracht, stond op de functiepagina op zijn website dat het bedrijf gebruikers de keuze zou bieden tussen verschillende softwareversies in de app Instellingen. Dit is gedaan voor de mensen die nog niet klaar waren om te upgraden naar de nieuwste update.

Apple bereidt een oplossing voor Safari Big voor waarmee websites uw browse-activiteit kunnen volgen

U kan updaten naar de nieuwste versie van iOS 15 zodra deze is uitgebracht voor de nieuwste functies en de meest complete set beveiligingsupdates. Of ga door op iOS 14 en ontvang nog steeds belangrijke beveiligingsupdates totdat u klaar bent om te upgraden naar de volgende grote versie.

Hoewel Apple beveiligingsupdates voor iOS 14 heeft uitgebracht, heeft het het niet gehaald in eerste instantie duidelijk dat de verhuizing permanent zal zijn. De laatste beveiligingsupdate voor iOS 14 arriveerde in oktober en sindsdien zijn er geen updates meer uitgebracht. Bovendien moet je ook niet wachten op een update, aangezien de enige update die beschikbaar is in de Instellingen voor apparaten met iOS 14 iOS 15.2.1 is.

Het bedrijf verwacht nu dat gebruikers upgraden naar de nieuwste iOS 15 die de nieuwste beveiligingsupdates bevat. iOS 15 was beschikbaar voor alle apparaten waarop iOS 14 zou kunnen draaien. Houd er rekening mee dat zodra u een update naar de nieuwste iOS 15.2.1 uitvoert, u geen optie hebt om te downgraden naar de vorige build. Op dit moment draait iOS 15 op 72 procent van de apparaten en aangezien Apple geen beveiligingsupdates voor iOS 14 uitbrengt, zullen gebruikers genoodzaakt zijn om te updaten naar de nieuwste build.

Dit is alles wat er te doen is. het, mensen. Deel uw mening met ons in de opmerkingen hieronder.

Categories: IT Info