Peacock heeft lokale nieuwskanalen toegevoegd voor sommige steden in de VS. Het voorbehoud hierbij is dat het alleen die lokale filialen heeft toegevoegd die het bezit. Wat verrassend genoeg een vrij klein bedrag is.

Vanaf vandaag heeft Peacock vijf kanalen toegevoegd: Chicago (WMAQ), NBC 10 Philadelphia (WCAU), NBC10 Boston (WBTS), New England Cable Network (NECN ), en NBC 6 Miami (WTVJ). In de komende maanden zal het ook NBC 4 New York (WNBC) en NBC 4 Los Angeles (KNBC) toevoegen.

Het leuke hiervan is dat je deze kanalen overal kunt bekijken. Omdat ze niet geografisch gericht zijn, kunt u het nieuws uit Boston bekijken terwijl u in Seattle bent, enzovoort. Dus zelfs als je niet in deze steden woont, kun je nog steeds hun kanalen bekijken. Ik weet echter niet precies waarom je dat zou willen.

Advertentie

Dit gaat door met Peacocks streven naar live content

Peacock heeft een iets andere benadering gebruikt in vergelijking met andere streamingdiensten. Terwijl de meeste anderen op zoek zijn naar on-demand content die je kunt bekijken wanneer je maar wilt, is Peacock ook op zoek naar live content die het kan omzetten in kanalen. Bij de lancering had Peacock kanalen voor enkele van zijn meest populaire shows die die afleveringen 24/7 vertoonden. Sindsdien hebben we anderen toegevoegd zoals TODAY All DAY, Sky News, NBC News NOW, NBC LX, Telemundo Al Dias, Dateline 24/7 onder anderen.

Wat interessant is, aangezien deze aanpak waarschijnlijk gelijk wordt meer mensen om aan boord te springen en meer inhoud te bekijken dan ze oorspronkelijk hadden gepland. Dat is goed voor Peacock, aangezien ze meer kijktijd krijgen. En als de gebruiker de advertentie-ondersteunde versie gebruikt, is dat ook meer geld voor Peacock.

NBCUniversal voegt ook een aantal geweldige functies toe aan Peacock voor de Olympische Spelen. Het begint Peacock echt om te draaien en er een meer levensvatbare streamingdienst van te maken. En dit komt rond de tijd dat Netflix ervoor kiest om de prijzen te verhogen.

Advertentie

Categories: IT Info