Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

It’s a match made in hell: de verrassend enge Banjo-Kazooie, een spel waarin je moet vechten tegen een heks en al haar volgelingen om je zus te redden van… heel lelijk; en het zeer griezelige Luigi’s Mansion, een spel waarin je een horde geesten moet bevechten om te voorkomen dat je broer in een schilderij verandert.

Het is eigenlijk verrassend dat dit project, dat samensmelt de twee, is nog niet eerder gedaan (hoewel je ons gerust kunt corrigeren in de opmerkingen). Grunty’s Mansion, door modder Jackson Game Studios, laat de beer-vogel-combo een opnieuw ontworpen Luigi’s Mansion verkennen, die is gevuld met noten, eieren, gouden veren en Jiggies, en alle geesten vervangt door de Banjo-vijanden.

Het is niet alleen een reskin van een oude geliefde game, ofwel-er zijn genoeg Easter Eggs te vinden, zoals kopieën van de Luigi’s Mansion-spellen, geheel nieuwe dialogen en zelfs Banjo-achtige covers van de Luigi’s Mansion-muziek. Het is heel goed gedaan.

Voor een volledig beeld van alle gebieden, bekijk Mark Kurko’s walkthrough van het spel:

Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

En als je het zelf wilt downloaden, ga dan naar GameJolt-pagina van Jackson Game Studios.

Welke game-mashups zou je hierna willen zien? Laat het ons weten in de comments!

Categories: IT Info