Afbeelding: SEGA

Het is een groot jaar voor Sonic, hopelijk-nou ja, het is een groot jaar met meerdere games en de volgende film, laten we hopen dat het ook een goed jaar wordt. SEGA staat te popelen om ons voor 2022 hyped te maken met zijn mascotte en start het”Sonic’22 Project”, dat in feite een”we doen Sonic-dingen en willen dat je enthousiast bent”PR-project.

Er is dit jaar veel gaande op het gebied van games, met Sonic Frontiers bevestigd voor Switch en Sonic Origins (een compilatie van de 16-bits en cd-games) die vermoedelijk naar het Nintendo-systeem komen. Het logo van het project speelt in op de wereld die is geplaagd voor Frontiers, en de tekst in een kader van’Welcome to the Next Level’is eigenlijk een terugkeer naar SEGA-marketing van de Jaren’90.

SEGA

Je kunt hiervoor de Japanse hubsite raadplegen, inclusief links om achtergronden van de bovenstaande afbeeldingen te downloaden, hier. Ongetwijfeld zullen we binnenkort een gelijkwaardige site voor andere gebieden krijgen; op dit moment is de Engelse Sonic-site nog steeds gericht op de festiviteiten van het 30-jarig jubileum van vorig jaar.

Heb je zin in weer een groot jaar voor Sonic? Laat het ons, zoals altijd, weten in de reacties.

Categories: IT Info