Taipei Game Show 2022 bracht een nieuwe verrassing voor videogamespelers toen de aankondiging werd gedaan dat Elden Ring goud zou gaan. Volgens Yasuhiro Kitao van FromSoftware verloopt de ontwikkeling van de game soepel en zal deze op 25 februari klaar zijn voor de verkoop. Dus tot nu toe lijkt alles goed te gaan met de game.

De aankondiging werd gedaan in een presentatievideo ingediend op de Taipei Game Show 2022. Daarin vertelt Yasuhiro Kitao over de ontwikkeling van de game tot nu toe en stelt dat de ontwikkeling soepel verloopt.

Nieuwe gameplayvideo’s van Elden Ring tonen Margit’s Shackel-gevechtsitem, nieuwe pantsersets en meer

Eden Ring stond oorspronkelijk gepland voor een release in januari van dit jaar en is een keer uitgesteld tot februari. Maar wees gerust, de titel zal op 25 februari klaar zijn voor de verkoop. De hoofdversie is al ingediend en op dit moment werkt het team aan een patch van dag één om ervoor te zorgen dat alles in het spel precies zo is.

Je kunt de presentatievideo van Bandai Namco hieronder bekijken:

De presentatievideo bevat ook de nieuwste trailer van de game en enkele opmerkingen van Kitao over de functies van de aankomende game en focussen. Elden Ring komt nog steeds naar PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc op 25 februari.

Ander nieuws is dat er nieuwe gameplay-opnames voor Elden Ring online zijn gegaan als van onlangs. De nieuwe beelden tonen het Margit’s Shackel-item, dat erg lijkt op Bloodborne’s Gascoigne Music Box, sommige nog nooit eerder gezien met pantsersets, een Skeletal Bandit-geest en meer.

De beelden zijn de laatste tijd opgedoken dankzij dank. om de Closed Network Test-build weer speelbaar te maken via hacking. Dit nieuws heeft betrekking op het recente problematische probleem dat zich in de hele Dark Souls-serie voordoet. Dankzij een exploit kunnen spelers kwaadaardige code uitvoeren op pc’s via de multiplayer-functies van de game. De online functies van de serie zijn onlangs door FromSoftware stopgezet als reactie op deze potentieel catastrofale gebeurtenis.

Categories: IT Info