Anthony Mackie’s Twisted Metal TV adaptatie heeft eindelijk een thuis gevonden bij Peacock.

De live-action serie van een half uur, gebaseerd op de populaire video game met dezelfde naam, werd voor het eerst aangekondigd in 2019, als een joint venture van PlayStation Productions en Sony Pictures Television. In september 2021 kondigde PlayStation Productions aan dat Anthony Mackie zich had aangemeld om zowel de hoofdrol in als de uitvoerende producent van de serie te worden.

Mackie speelt John Doe, een melkboer en geheugenverlies dat zich zijn verleden niet kan herinneren. Wanhopig op zoek naar een gemeenschap, sluit John een deal om een ​​pakket af te leveren aan de andere kant van een post-apocalyptische woestenij bezaaid met schietgrage goons en een moordende clown die een ijscowagen bestuurt. De acteur is misschien het best bekend voor het spelen van Sam Wilson alias de Falcon in zes films binnen het Marvel Cinematic Universe voordat hij de hoofdrol speelde in The Falcon and The Winter Soldier op Disney Plus.

Twisted Metal is een populaire serie gevechtsgames voor voertuigen, waarvan de eerste in 1995 op PlayStation werd uitgebracht. Het karakter van John Doe werd geïntroduceerd in de 2001-aflevering Twisted Metal: Black.

Cobra Kai-schrijver Jonathan Smith is klaar om schrijf en produceer samen met Rhett Reese en Paul Wernick, het duo achter Deadpool en Deadpool 2.

Dit is de tweede show in ontwikkeling van Sony Pictures TV en PlayStation Productions, de eerste is een seriebewerking van de veelgeprezen zombie apocalypsspel The Last of Us.

Twisted Metal heeft geen vaste releasedatum, maar de productie is momenteel aan de gang. Bekijk voor meer aanpassingen aan videogames onze lijst met alle aankomende videogamefilms voor 2022 en daarna.

Categories: IT Info