Diablo Immortal maakt zich klaar om deze week te lanceren, tenzij je in landen woont met regelgeving die het gebruik van loot boxes in games blokkeert. Zoals Tweakers meldt (via GameIndustry.biz), worden twee landen in Europa overgeslagen. Dit geldt ook voor Nederland en België. En volgens een woordvoerder van Activision Blizzard zal de lancering deze twee landen overslaan vanwege de huidige regelgeving in die landen.

Dit betekent dat de beschikbaarheid van de game in de loop van de tijd ook kan veranderen. Het laat op zijn minst een open einde over. Als de game wordt gelanceerd in een bepaalde regio waar loot boxes momenteel niet zijn verboden, maar die wetten later veranderen, moet Blizzard de game mogelijk uit de app-winkels in die regio’s verwijderen.

Het alternatief lijkt te zijn om het model voor het genereren van inkomsten te wijzigen. Het lijkt erop dat Blizzard niet bereid of bereid is te doen. Gezien het feit dat het de game gewoon al uit Nederland en België heeft gehaald.

Diablo Immortal draaien in deze landen kan leiden tot een verbod

Hoewel Diablo Immortal niet wordt gelanceerd in landen als Nederland en België, zou het nog steeds mogelijk kunnen zijn om de game te installeren. Het spelen van het spel in die landen kan echter leiden tot een verbod. Een bericht op de Diablo Immortal-subreddit van een Blizzard-medewerker van het Gammaster-team in Europa legt uit dat een verbod mogelijk is. Merk op dat ze niet kunnen garanderen dat spelers niet worden verbannen als ze erin slagen het spel uit te voeren.

Ze stellen ook dat in vergelijkbare situaties met andere spellen, spelers niet werden verbannen. Maar er kon geen garantie worden gegeven met betrekking tot deze specifieke release.

Hoewel Diablo Immortal geen loot boxes heeft voor uitrusting of wapens, zijn er enkele microtransacties. Met het versnellingssysteem van Diablo Immortal kun je het uitbreiden met legendarische edelstenen om items krachtiger te maken. En sommige van deze edelstenen kunnen alleen worden verkregen door de voltooiing van Rifts, een in-game activiteit.

Het probleem komt voort uit het feit dat je legendarische toppen nodig hebt om modifiers toe te voegen. Crests kunnen echter ook moeilijker te vinden zijn. U kunt ze echter met echt geld kopen als u bereid bent het uit te geven. En aangezien de itemstatistieken willekeurig zijn, kunnen spelers meer uitgeven om een ​​betere worp te krijgen.

Categories: IT Info