Microsoft heeft de line-up Xbox Games with Gold van juni aangekondigd.

De games voor juni zijn Aven Colony, Project Highrise: Architect’s Edition, Super Meat Boy en Raskulls.

Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate-leden hebben gedurende een beperkte tijd exclusieve toegang tot deze games als onderdeel van Games with Gold.

Op 1 juni arriveert het stedenbouwstrategiespel The Aven Colony en zal het blijven. rond tot 30 juni. In het spel is het jouw taak om Aven Colony te ontwikkelen in de vreemde nieuwe wereld van Aven Prime. Je gebruikt bouwdrones om je nederzettingen te helpen uitgroeien tot grote steden. De planeet is gevuld met woestijnen, toendra’s en oerwouden. Er zijn vreemde buitenaardse levensvormen en de winter komt eraan die over de hele planeet zal bevriezen. Je leidt ook verkenningsexpedities. bestuur de groeiende bevolking met behulp van meerdere overlay-modi voor gewassen, burgers, geluk, water en meer.

Project Highrise: Architect’s Edition komt naar de dienst op 16 juni en zal blijven bestaan ​​tot 15 juli. Daarin ontwikkel je wolkenkrabbers die op hun beurt hun eigen ecosysteem vol met bewoners en arbeiders. Zorg dat alles soepel verloopt en trek bedrijven, inwoners, toeristen, congresgangers en meer aan. Je kunt ook open sandbox-spellen verkennen of de campagnemodus kiezen in 29 scenario-uitdagingen.

Voor de achterwaarts compatibele fans, Super Meat Boy, die geen introductie behoeft, komt naar Games With Gold op 1 juni zal de dienst verlaten op 15 juni.

Kom 16 juni, Raskulls zal worden vrijgegeven voor Gold-leden en blijven tot 30 juni. Deze mega-speurtocht omvat drie hoofdstukken en meer dan 60 niveaus. Je gebruikt je blokbrekende toverstok om zo snel mogelijk door elk level te komen, je Boosties te verzamelen en je Frenzy-balk te voeden voor snelle uitbarstingen van supersnelheid. Het biedt online multiplayer en couch-play.

En vergeet niet: het avonturenspel The Inner World – The Last Monk zal tot 15 juni blijven hangen.

Categories: IT Info