Den siste Phasmophobia-oppdateringen, som Kinetic kaller Truck Overhaul-oppdateringen, er ute nå, og i tillegg til å gjøre de lovede overhalingene til lastebilen, legger den til noen nye spøkelser til det som allerede er et av de beste spøkelsesspillene på PC. Hvis du har likt å utnytte fornuftspillefeilen og få uendelige fornuftspiller, har Kinetic Games noen dårlige nyheter for deg.

Oppdateringen av Truck Overhaul legger til nye oppsett og modeller til lastebilen og gjør det betydelig enklere å gripe utstyret du vil ha ved å montere det på veggene, i stedet for å la det stå samlet på noen få hyller. Den introduserer også tre nye spøkelsestyper, Deogen, som alltid ser på deg; Moroiene, et hevnsøkende spøkelse som forbanner ofrene deres; og Thaye, et spøkelse som alltid eldes … på en eller annen måte.

I de to ukene etter den nye Phasmophobia-oppdateringen kan du forvente å se disse spøkelsene gyte mye oftere, ettersom Kinetic sa at de ønsker å gi spillere en bedre sjanse til å forstå hvordan de fungerer – i stedet for å lære om dem i patch-notater. Selv om det kan virke som et skritt tilbake fra de mer gjennomsiktige lappnotatene Kinetic lovet tidligere i 2022, er det god grunn til det.

 

“Vi håper dette vil bringe tilbake den opprinnelige etterforskerfølelsen og tillate spillere å jobbe sammen, som et team, for å avdekke sannheten!”teamet sa i oppdateringsnotatene.

Oppdateringen av Truck Overhaul erstatter også det originale stemmegjenkjenningssystemet som var avhengig av Windows til et som tillater flere språk og plattformer, inkludert Steam Deck.

Andre oppdateringer inkluderer varme som kommer fra bålet på Maple Lodge og noen velkomne endringer i aktivitetene til noen få spøkelser. Mist vil aldri dukke opp hvis det er en Oni rundt nå, og Jinn vil legge igjen EMF-merket i nærheten av sikringsboksen når de bruker evnene sine.

Det kommer i tillegg til en rekke andre endringer, fra forbedrede skyggeeffekter og lynnedslag til å fjerne feilen som lar oss duplisere fornuftspiller på ubestemt tid.

I mellomtiden lovet Kinetic flere nyheter om den tilpassede vanskelighetsoppdateringen i nær fremtid.

Hvis du er ivrig etter skrekk og Phasmophobia alene vil ikke kutte det, er det mange flere utmerkede skrekkspill å synke ned i.

Categories: IT Info