Redmi Note 12-smarttelefonen kan lanseres i India senere i år. Imidlertid har håndsettets nøkkelspesifikasjoner allerede blitt tipset. Redmi avduket Note 11-serien for noen måneder siden. Nå har merket jevnlig lagt til nye modeller til utvalget. De siste deltakerne i serien er Note 11T Pro og Note 11T Pro+. For å oppsummere, solgte Note 11T Pro-serien hele 270 000 enheter på bare 60 minutter etter salg.

Spesielt er Redmi fortsatt høyt på suksessen til Note 11-serien. Nå sparer Redmi ingen innsats for å tjene penger på Note 11-seriens popularitet. Så Note 11T Pro og Note 11T Pro+ kan også lanseres i India. Imidlertid antyder 91mobiles at disse håndsettene kan lanseres under Poco-merket i landet. Note 12-serien har tre smarttelefoner. Disse inkluderer Note 12, Note 12 Pro og Note 12 Pro+.

Lansering av Redmi Note 12 i India

To enheter i Redmi Note 12-serien har fått Kinas nettverkstilgangslisens. Dessuten har disse håndsettene kodenavnene L16 og L16U. For å oppsummere har den kjente lekeren DigitalChatStation allerede tippet lanseringsdatoen for vanilje Redmi Note 12. DCS har også avslørt håndsettets nøkkelspesifikasjoner. Vanilje Redmi Note 12 vil etter sigende være basert på Redmi Note 11. Imidlertid vil den sannsynligvis ha noen mindre endringer.

I tillegg kan Redmi Note 12 ha en 50 MP primærsensor. Det skal angivelig ha en flat skjerm med en hullstans i midten. Punch-hole-utskjæringen vil huse telefonens fremre skytespill. Bortsett fra dette kan den få en ultravidvinkelsensor. Dessuten kommer den sannsynligvis med en makrosensor.

Kilde/VIA:

Categories: IT Info