Merk: Dette er en historie i utvikling. Flere detaljer om Resident Evil neste generasjons oppdateringer vil bli lagt til snart.

Tidligere i år ble neste/nåværende generasjonsoppdateringer for Resident Evil 2, 3 og 7 lovet, og i dag under Capcom Showcase det ble annonsert at de gir ut… i dag! Vi har også fått en ny trailer som viser de oppgraderte titlene i aksjon. Det ser ut til at Capcom har lagt ned en solid mengde arbeid i disse oppgraderingene, og servert økt oppløsning, framerates og nye funksjoner som ray tracing. Det beste av alt er at disse oppdateringene er gratis for de som allerede eier Xbox One-, PS4-eller PC-versjonene av spillene, med lagringsfiler som overføres. Du kan sjekke ut trailerne for de oppdaterte versjonene av Resident Evil 2, 3 og 7 nedenfor.

Street Fighter 6 World Tour-modus vil ikke bare være en ekstra modus; Metro City er bare den første scenen

Resident Evil 2, 3 og 7 var noen av de undervurderte best utseende spillene fra forrige generasjon, så jeg gleder meg til å sjekke dem ut med et nytt lag med polering !

Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7 neste generasjonsoppdateringer er nå tilgjengelig på PC, Xbox Series X/S og PS5.

Categories: IT Info