Technizo Concept on julkaissut uuden älypuhelinkonseptin, ja tämä nyt se on Samsung Galaxy S23. Suunnittelija päätti kuvitella Samsungin seuraavan sukupolven lippulaivan.

Tässä Galaxy S23 Ultra-konseptissa on valtava anturi takana

Hän jakoi uusimman näkemyksensä YouTube-videon kautta, kun taas joitain kuvia on myös lisätty seokseen. Voit tarkistaa ne kaikki artikkelin alta, sillä sinne video on upotettu ja galleria on sijoitettu sen alle.

Tämän sanottuasi huomaat, että videon etupuoli puhelin muistuttaa Galaxy S22 Ultraa. Siinä on keskitetty näytön kamerareikä, kaareva näyttö ja erittäin ohuet kehykset. Takapuoli on kuitenkin eri tarina.

Koko takaosan kameran kokoonpano näyttää erilaiselta tässä. Valtava 200 megapikselin kamera on lähinnä puhelimen takaosan vasenta yläkulmaa. Yksi kamera on sijoitettu sen alle ja kaksi oikealle.

Hän ei tarkalleen mene yksityiskohtiin, mikä ei ole yllättävää, koska tämä on vain konseptisuunnittelua. Hän mainitsee, että hänen suunnittelemansa 200 megapikselin kamera tulee Samsungilta, joten se on tietysti ISOCELL-kenno.

Samsungin S Pen-kynä näkyy myös videossa

Yläosan ja puhelimen alapinnat ovat tasaiset, mikä on myös melko samanlainen kuin Galaxy S22 Ultra. Tarjotussa sisällössä huomaat myös S Pen-kynän. Puhelimen vasemmassa alakulmassa on myös S Pen-siilo.

Galaxy S23 Ultra ei kuitenkaan ole lähelläkään julkaisua. Tämä luuri saapuu vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, joten olemme vielä jonkin aikaa poissa siitä. Galaxy S23-sarjan vuodot lisääntyvät, kun päädymme tietysti lähemmäs ensi vuotta. Ennen kuin vuodot alkavat ilmaantua, on olemassa tällaisia ​​​​konsepteja, jotka voivat pitää meidät viihdyttävinä.

Categories: IT Info