The Woman Kingin ensimmäinen traileri on täällä – ja se on eeppinen.

Tositarinaan perustuva Viola Davis näyttelee Kenraali Nansica, Dahomeyn Amazonien johtaja, jotka olivat vain naispuolinen sotilasrykmentti Länsi-Afrikan Dahomeyn kuningaskunnassa 1700-luvun alusta vuoteen 1904. John Boyega näyttelee Dahomeyn hallitsijaa kuningas Ghezoa ja siten Sucho Mbedu (maanalainen rautatie). Nawi, amatsonien nuorin ja uusin värvätty.

Deadline, elokuva kuvaa kuinka Dahomeyn amatsonit”taistelivat vihollisia vastaan, jotka loukkasivat heidän kunniaansa, orjuuttivat kansansa ja uhkasivat tuhota kaiken, minkä vuoksi he ovat eläneet.”Lyhyessä trailerissa, jonka voi katsoa yllä, Nanisca valmistautuu johtamaan amatsonit sotaan samalla kun kouluttaa Nawia, joka, vaikka kunnianhimoinen, näyttää siltä, ​​että hän saattaa olla hieman sekaisin.”Ollaksesi soturi”, Nanisca kertoo itkevälle Nawille,”sinun täytyy tappaa kyyneleesi.”

Historiallisen draaman on ohjannut Gina Prince-Bythewood (Rakkaus ja koripallo, Mehiläisten salainen elämä). sekä käsikirjoituksen, jonka hän suunnitteli Dana Stevensin (Fatherhood, The Nightingale) kanssa, että näyttelijä Maria Bellon (ER, NCIS) tarinan. Terrence Blanchard, joka sai Oscar-ehdokkaan parhaasta alkuperäiskappaleesta sekä BlackKkKlansmanista että Da 5 Bloodsista, säveltää musiikin. Pääosissa ovat myös Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin, Adrienne Warren, Jayme Lawson, Masali Baduza, Angelique Kidjo, Zozibini Tunzi ja Makgotso M.

Woman King saapuu teattereihin Yhdysvalloissa syyskuussa. 16, 2022. Lisätietoja on luettelossamme jännittävimmistä tulevista elokuvista vuonna 2022 ja sen jälkeen.

Categories: IT Info