Tänään , voit noutaa päivän Gold Box Deal-tarjouksestasi määrä erilaisia ​​C: n älykkäitä GE-älylamppuja suurista alennuksista, jopa 45%: n alennus. Tämä on todella hyvä aika valita yksi tai kaksi.

Muista, että tämä hinta on hyvä vain tänään, koska se on osa päivän Gold Box Deal-päivää. Ja se vanhenee keskiyöllä PST tänään.

Ensimmäisenä on C by GE Full Color Direct Connect Smart LED-lamput, joita on saatavana yhtenä pakettina hintaan 13,99 dollaria tai kaksi-paketti hintaan 27,98 dollaria. Kodin täyttämisen aloittaminen älykkäillä polttimoilla on helppoa. Nämä ovat A19-lamput, joten ne sopivat melkein jokaiseen kotiisi valaisimeen.

Mainos

Seuraavaksi meillä on C by GE Tunable White Direct Connect-lamput sekä yksittäispakkauksessa hintaan 12,05 dollaria että kahdessa pakkauksessa hintaan 20,99 dollaria. Nämä ovat loistavia kodin kattovalaisimille, joiden ei tarvitse vaihtaa väriä. Mutta sinulla on silti mahdollisuus virittää ne mieleisekseen. Haluatpa sitten vähän lämpimämpiä tai viileämpiä.

Nämä lamput toimivat kaikki Amazon Alexan, Google Assistantin ja Homekit/Sirin kanssa. Joten riippumatta alustastasi, nämä hehkulamput toimivat todella hyvin.

Tämän päivän myynnissä on lopuksi GE Lighting Cync Indoor WiFi Smart Camera, jonka hinta on 48,99 dollaria. Se on hyvä noin 30%: n alennus normaalihinnasta. Tämä on valvontakamera, joka pystyy nauhoittamaan jopa 1080p: n tarkkuudella. Siinä on myös pimeänäkö ja tuki Amazon Alexalle. Mikä tekee tästä todella hyvän kameran tähän hintaan.

Mainos

Voit noutaa nämä C: n GE: n älyvalot ja älykamerat Amazonin Gold Box Deal of the Day-sivustolta napsauttamalla tätä . Mutta sinun on parasta kiirehtiä, koska tämä myynti on hyvää vain keskiyöhön PST tänä iltana.

C: n GE Smart-lamppujen ja kameroiden myynti-Amazon

Categories: IT Info