De Nest Cam en Nest Doorbell zijn producten van Google voor huisbeveiliging. Veel gebruikers ondervinden echter problemen bij het configureren van deze apparaten.

Volgens meerdere rapporten kunnen gebruikers van Google Nest Cam en Doorbell hun huisbeveiligingssysteem niet volledig configureren vanwege de fout’Kan geen verbinding maken met ondersteunend apparaat’.

Google Nest Cam en Nest Doorbell-fout tijdens installatie

Veel gebruikers kunnen hun camera’s en deurbellen niet instellen vanwege de fout. Blijkbaar zou het willekeurig gebeuren tussen sommige apparaten in het huisbeveiligingssysteem.

Ik heb het Google Nest Cam 2-pack gekocht. Installeerde de eerste in de Google Home-app zonder enig probleem, ging de tweede installeren en kreeg de foutmelding”Kan geen verbinding maken met ondersteunend apparaat”. Wat ik ook doe, ik kom niet verder dan dit scherm. Ik probeerde een iPhone en Android, probeerde de dual-band wifi uit te schakelen zodat alles op 2,4 GHz stond, probeerde de camera’s naast elkaar te zetten, niets werkte.
Bron

En de meeste dingen die gebruikers hebben geprobeerd om de fout’Kan geen verbinding maken met ondersteunend apparaat’op te lossen, werkten naar verluidt niet. Maar er is een tijdelijke oplossing die kan helpen.

Een oplossing om het probleem op te lossen

Als je problemen ondervindt bij het installeren van een Google Nest Cam en/of deurbel in je huis , er is iets dat je kunt proberen. In principe is het aan te raden om het apparaat/de apparaten die u het eerst hebt aangesloten los te koppelen.

Nadat u het bovenstaande hebt gedaan, moet u eerst het apparaat instellen waarmee u problemen had. Dan zou je zonder problemen meer apparaten op het huisbeveiligingssysteem moeten kunnen instellen.

Ik had hetzelfde probleem. Ik heb zojuist de camera losgekoppeld die ik aanvankelijk had ingesteld en vervolgens de camera ingesteld waarmee ik problemen had. Nadat de camera klaar was om te gebruiken, kon de tweede camera verbinding maken. Ik hoop dat dit helpt!
Bron

Hallo. Ik heb een oplossing gevonden die werkte. Ik moest een nieuw huis maken, eerst de deurbel toevoegen en daarna mijn camera toevoegen. Bij een nieuwe woning werkte het meteen. nadat beide werkten, heb ik al mijn andere apparaten naar het nieuwe huis verplaatst. Het was wat werk want ik heb hue bulbs in het hele huis, maar alle routines waren nog steeds opgeslagen en sindsdien werkt het probleemloos. De moeite waard om een ​​uurtje te prutsen.
Bron

Dit proces kan lang duren, afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten je hebt in huis. Maar gebruikers die door het probleem zijn getroffen, melden dat het heeft gewerkt om het probleem op te lossen. Ook gaan aangepaste routines niet verloren.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn in deze kwestie, zullen we dit artikel bijwerken. Dus blijf op de hoogte met ons.

Categories: IT Info