Als je op zoek bent naar Pokemon Legends: Arceus, kun je het beste voorzichtig zijn met het verkennen van het internet als een klein aantal streamers spelen het spel nu op Twitch. Hoewel het onduidelijk is hoe deze mensen precies aan hun kopieën zijn gekomen, schromen ze niet om iedereen op de hoogte te stellen van hun vroege toegang.

We zullen niet rechtstreeks naar deze streams linken, maar er zijn momenteel een handvol van hen leven onder de officiële Arceus-tag op Twitch. Hoewel er momenteel slechts ongeveer 1.000 kijkers zijn, wordt veel van de vroege game getoond.

Dit is een behoorlijk gevaarlijke game om te spelen, gezien Nintendo’s geschiedenis van het straffen van leakers. In het verleden heeft het bedrijf degenen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van vroege informatie over hun Pokemon Sword en Shield een schadevergoeding van $ 150.000 laten betalen, zoals gerapporteerd door Eurogamer in juni vorig jaar.

Gezien de inspanning die Nintendo zal leveren om de lekken van gamebeelden vóór officiële releases, je moet je afvragen welke acties het bedrijf zal ondernemen nu de beelden van een van zijn grootste games van 2022 in het wild zijn.

Dat gezegd hebbende, deze streams zijn leven meer dan 12 uur op het moment van schrijven, en ze gaan schijnbaar nog steeds zonder zorgen. We zullen moeten afwachten of deze Arceus-streams blijven verschijnen naarmate we dichter bij de releasedatum van Pokemon Legends: Arceus op 28 januari sluipen.

Voor meer berichtgeving over Pokemon Legends: Arceus, kijk op onze artikelen over de vijf dingen die je moet weten over de meest risicovolle game van Pokemon tot nu toe, en onze functie over de zes andere historische instellingen die we graag zouden zien na Pokemon Legends: Arceus.

Categories: IT Info