Gisteren heeft Remedy Entertainment een update uitgebracht over Alan Wake 2, die de volledige productiefase van ontwikkeling is ingegaan voorafgaand aan de geplande release in 2023, maar dat is verre van het enige dat het bedrijf onderweg heeft. Er is ook hun Control-spin-off (Codename Condor), volledige Control-vervolg (Project Heron), door Tencent gepubliceerde coöptitel (Codename Vanguard) en de remakes van Max Payne 1 en 2. Als onderdeel van hun meest recente financiële resultaten , Remedy bood verdere updates aan over hun reeks projecten buiten Alan Wake 2.  Zowel Vanguard als Condor bevinden zich in de’proof-of-concept’-fase, terwijl Heron zich in de conceptuele prototypingfase bevindt…

Codename Vanguard, een gratis te spelen coöperatief spel dat samen met Tencent wordt uitgegeven, heeft goede vooruitgang geboekt sinds het vorige kwartaal. Het project bevindt zich in de proof-of-concept-fase. We zijn het team blijven versterken. Vanguard en onze andere projecten hebben geprofiteerd van onze activiteiten in Zweden.

Codename Condor, een spin-off game van Control, gaat verder in de proof-of-concept-fase. Codename Heron, een grotere Control-game, bevindt zich in de conceptfase en de prototyping ervan gaat door. Daarnaast lag de focus, samen met het Northlight-technologieteam, op het ontwikkelen van de benodigde technologie en tools die in de toekomst een aantal Remedy-spellen zullen dienen.

Wat Max Payne betreft, het is klinkt niet alsof er nog een belangrijke ontwikkeling is begonnen aan dat project. Volgens Remedy lijkt het erop dat de focus nu zal liggen op het afmaken en afronden van de verschillende projecten op hun bord, waarbij het bedrijf een reeks grote releases plant van 2023 tot 2025. We weten niet precies wanneer de huidige lei van Remedy zal aankomen, maar het klinkt alsof de releasevolgorde waarschijnlijk Alan Wake 2-> Project Vanguard-> Control spin-off-> Control vervolg-> Max Payne remakes zal zijn.

Alan Wake 2 krijgt een Dev Update en New Concept Art ; Alan Wake TV-serie komt naar AMC

Geen slechte line-up! Wat denk je? Benieuwd naar wat Remedy in de maak heeft?

Categories: IT Info