Amazon India Karigar-programmet har så langt tatt med mer enn 3700 mestervevere, kooperativer, håndverkere og regionale APEX-organer for å selge på sin plattform.

Chandigarh: For å demonstrere sin forpliktelse til en kjønnsnøytral kultur, har Amazon India designet en spesiell tape for å forsegle sine brune bokser som brukes til levering av pakker ved kundenes dørstokker, sa en tjenestemann i selskapet. Netthandelsselskapet sa at det har dedikert hele juni måned til LGBTQIA+ – et begrep som brukes for å referere til mennesker i et kjønnsnøytralt fellesskap.

I juni vil Amazon-bokser som sendes fra oppfyllelsessentre i Delhi, Mumbai og Bengaluru bære spesialtapen med pride-flagget i 11 farger, som gjenspeiler mangfoldet i LGBTQIA+-samfunnet og spekteret av menneskelig seksualitet og kjønn, Swati Rustagi, direktør, DE&I, International Markets, WW Consumer, Amazon, sa.

For å støtte behovene til dette fellesskapet tilbyr selskapet et partnerdekningsprogram for samme kjønn, som hjelper ansatte med å registrere partneren sin av samme kjønn i helseforsikringsprogrammet deres, sa hun.

Ansatte har også muligheten til å velge en kjønnsskifteoperasjon eller melde seg på infertilitetsbehandling, som begge gis som en del av helseforsikringsytelsen.

Selskapet støtter også LHBTQIA+-ansatte med ressurser og tilgang til rådgivere gjennom sitt ansatthjelpsprogram.

Programmet gir dem ressurser, rådgivning, støtte og veiledning i reisen deres hvis de ønsker å åpne opp om seksualiteten sin med familie, venner eller kolleger, sa hun.

I tillegg, for å skape en inkluderende arbeidsplass, blir alle ledere opplært i inkluderende lederskap, et program utviklet for å gjøre det mulig for ledere å omtenksomt lede team med forskjellige ansatte, sa hun.

“Vi står sammen med LGBTQIA+-fellesskapet både innenfor og utenfor Amazon, og vi fortsetter å lete etter måter å skalere påvirkningen vår etter hvert som vi vokser ved å gi muligheter til ulike årskull,”sa Rustagi.

“Blant mange affinitetsgrupper innen Amazon er Glamazon fokusert på LGBTQIA+-fellesskapet, og det bidrar til å bringe LGBTQIA+-ansatte, kollegaer og allierte sammen for å diskutere og dele erfaringer fra hele verden.

“I dag er vi stolte over at Amazon har mer enn 200 Glamazon-kapitler over hele verden. I arbeidet for likestilling er ikke arbeidet vårt for å gjøre både Amazon og lokalsamfunnene våre mer inkluderende og innbydende gjort,”la hun til.

FacebookTwitterLinkedin

Categories: IT Info