Samsung’s One UI 5.1-uitrol gaat vandaag verder met de update voor de Galaxy A52 5G en de Galaxy Tab S7-serie. De nieuwe One UI-versie is al uitgerold naar tientallen andere vlaggenschip-en middenklassemodellen, waaronder de Galaxy S22-serie, Galaxy Z Fold 4, Galaxy A53 5G en de Galaxy Tab S8-serie.

Voor gebruikers met een Galaxy Tab S7 of Galaxy Tab S7+ arriveert de One UI 5.1-update met firmwareversie T***XXU2DWB2 (via). Die sterretjes (*) veranderen afhankelijk van uw model en connectiviteitsvariant (wifi of mobiel). Samsung pusht de release al op grote schaal in Europa en Zuid-Korea. De update zou zeer binnenkort wereldwijd moeten gaan. De Galaxy Tab S7-serie is ook in de VS aangekomen. Zoals eerder gezegd heeft het Koreaanse bedrijf al One UI 5.1 uitgebracht voor de Galaxy Tab S8-serie. Zo te zien is de Galaxy Tab S7 FE de volgende in de pijplijn. We houden je op de hoogte.

One UI 5.1 voegt veel extra’s toe aan Galaxy-apparaten

One UI 5.1 is de nieuwste iteratie van Samsung’s op Android gebaseerde aangepaste software. De nieuwe versie, die vorige maand werd gedebiteerd met de Galaxy S23-serie, brengt verbeteringen aan de functies Camera, Galerij, Samsung Internet, Samsung Notes, Widgets, Wallpapers, Bixby Text Call en multitasking. De Galaxy A52 5G en Galaxy Tab S7 krijgen met deze release ook de beveiligingspatch van februari. Het verhelpt meer dan 50 kwetsbaarheden, waaronder een paar kritieke.

Al deze nieuwe functies en beveiligingsverbeteringen zullen de Galaxy A52 5G-, Galaxy Tab S7-en Galaxy Tab S7+-gebruikers over de hele wereld in de komende paar weken. Zoals gebruikelijk zal de firmwareversie variëren afhankelijk van het model en de markt, maar de inhoud zal grotendeels ongewijzigd blijven. U kunt handmatig op updates controleren in het gedeelte Software-update in de app Instellingen van uw Galaxy-apparaat.

Categories: IT Info