Afbeelding: Microsoft

Microsoft-gebruikers die op hun hoede zijn voor het experimenteren met de nieuwe AI-producten van het bedrijf, zullen er binnenkort niet meer omheen kunnen. Na de lancering van de nieuwe AI-aangedreven Bing in preview en de uitbreiding van de nieuwe Bing naar de Bing en Edge mobiele apps, evenals Skype, Microsoft introduceert nu een grote Windows 11-update die de nieuwe AI-aangedreven Bing toevoegt aan de taakbalk van het besturingssysteem, een toevoeging die Panos Panay, De Chief Product Officer van Microsoft zal de manier waarop mensen dingen op hun pc gedaan krijgen opnieuw uitvinden en verbeteren. De update introduceert ook een handvol andere nieuwe functies, waaronder widgets op volledig scherm en de mogelijkheid om iPhones te koppelen aan Windows 11-pc’s met een nieuwe preview van Phone Link voor iOS.

Van een Windows Experience Blog post:

Vandaag zetten we de volgende grote stap voorwaarts door toe te voegen aan de ongelooflijke breedte en het gebruiksgemak van de Windows-pc door een typbaar Windows-zoekvak en de verbazingwekkende mogelijkheden van de nieuwe AI-aangedreven Bing rechtstreeks in de taakbalk te implementeren. Al uw zoekbehoeften voor Windows op één gemakkelijk te vinden locatie.

Het zoekvak is een van de meest gebruikte functies op Windows, met meer dan een half miljard gebruikers per maand. en nu met het typbare Windows-zoekvak en de nieuwe AI-aangedreven Bing voorop en centraal in deze ervaring, zult u in staat zijn om de antwoorden te vinden waarnaar u op zoek bent, sneller dan ooit tevoren.

Binnenkort honderden miljoenen Windows 11-gebruikers kunnen toegang krijgen tot deze ongelooflijke nieuwe technologie om rechtstreeks vanuit hun Windows-taakbalk te zoeken, te chatten, vragen te beantwoorden en inhoud te genereren.

Als u zich in de Bing-preview bevindt, hoeft u alleen wat u hoeft te doen is de Windows 11-update van vandaag installeren om toegang te krijgen tot het nieuwe zoekvak. Om deel te nemen aan de nieuwe Bing-preview meld je je aan op de wachtlijst.

Doe mee aan de discussie voor dit bericht op onze forums…

Categories: IT Info