Apple kunngjorde den nye iPhone 13-serien, etterfølgere av iPhone 12-modellene, denne tirsdagen 14. september. Selskapet erklærte også at alle iPhone 13-modellene ville være tilgjengelige for forhåndsbestilling fra og med fredag ​​17. september. Modellene sendes deretter over hele verden fra og med 24. september.

Men når iPhone 13-serien er annonsert, planlegger mange av dere kanskje å oppgradere fra fjorårets iPhone 12. Det reiser et spørsmål i tankene, vil passer et iPhone 12-deksel til den nye iPhone 13? La oss gå videre og finne svaret på alle slike spørsmål.

Passer iPhone 12 eller 12 mini-etuier til iPhone 13 eller 13 mini?

Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen.

Selv om den generelle størrelsen på kameramodulen på iPhone 13 og 13 mini ser ut som iPhone 12 og 12 mini ennå, er kameramodulen på iPhone 13 og iPhone 13 mini er litt bredere, med en millimeter for å være presis.

Vel, det er nok til at de nyere iPhones ikke får plass riktig i de eksisterende iPhone 12-dekslene. Du kan finne deg selv i nærheten av iPhone 13 eller iPhone 13 mini med de eksisterende myke dekslene, men det vil ikke passe perfekt.

Passer iPhone 12 Pro eller Pro Max-deksler til iPhone 13 Pro eller Pro Max?

Det enkle svaret på dette spørsmålet er nei!

Kameraet på baksiden på iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max er betydelig større enn forgjengerne. Derfor passer iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max ikke til den eldre iPhone 12 Pro eller 12 Pro Max-saken.

Kan en iPhone 13-deksel brukes med en iPhone 13 Pro?

I motsetning til i fjor er iPhone 13 Pros bakre kameramodul relativt mye større enn standard iPhone 13. Med det sagt er det ikke mulig å bytte tilfeller mellom iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Du trenger et nytt etui for en av de to modellene.

Så det går! Du har nå svar på alle slike spørsmål som kan dukke opp på et senere tidspunkt.

Les mer:

Categories: IT Info