Abonneer je op Nintendo Life op YouTube

Cozy Grove bracht Animal Crossing-achtige heilzaamheid naar de Nintendo Schakel eerder dit jaar over, maar we waren enigszins onder de indruk-de game miste veel vitaliteit en het soort inhoud dat ervoor zorgt dat je dag in dag uit terug blijft komen. Het ziet ernaar uit dat daar verandering in gaat komen met de nieuwe herfstupdate van ontwikkelaar Spry Fox, die een heleboel verbeteringen in de kwaliteit van leven toevoegt die ons misschien terug naar de game lokken.

Interieurdecoratie

.”We weten dat jullie allemaal al heel lang in je tent willen gaan”, leest Spry Fox’s blog,”maar enkele serieuze technische hindernissen weerhielden ons ervan om die functie te ondersteunen… tot nu toe!”Je kunt nu het interieur decoreren, wat betekent dat je al die decoritems kunt gebruiken waar je geen plaats voor had, evenals”veel nieuwe decoraties”die speciaal voor de tent zijn gemaakt.

Net als Animal Crossing, heb je ook meer kamers naarmate je je tent vaker opwaardeert, hoewel de buitenkant van de tent niet overeenkomt met de binnenafmetingen.

Nieuwe dieren

EEN HUISDIER OM ALLES TE VERKNOEIEN. Je krijgt de kans om katten te adopteren, en met”adopteren”bedoelen we”je huis binnen lokken en het lekkers geven totdat het je leuk vindt”, maar dat is hoe dan ook wat kattenbezit is.

A nieuw geestdier gaat ook naar de Grove: Spirit Bunnies, die nu naast Spirit Birds en Deer bestaan. Je kunt er zelf een maken als je wat tijd doorbrengt met Lee Berry.

Snel oogsten

Als je het foerageren en oogsten een beetje vervelend vindt, dan ben je’Ik zal blij zijn te horen dat dat een beetje is veranderd. Het nieuwe accordeoninstrument oogst onmiddellijk alle items in een bepaalde straal, waardoor het een stuk sneller is om al je fruit en bloemen te pakken!

Fotografie

Je moet natuurlijk wel een camera hebben, maar dan kun je gewoon naar hartenlust foto’s maken. Het lijkt niet op het soort fotomodus waarin je het gezichtspunt kunt verplaatsen-meer een diĆ«getische camerafunctie.

Halloween

Er is geen concrete informatie over wat de Halloween-dingen zijn zal in Cosy Grove zijn… alleen dat het eraan komt.

Andere updates

Nieuwe achtergrondmuziek Verbeterde bugfixes die stenen overslaan”Diverse verbeteringen”

De laatste grote update voor Cosy Grove was de Zomerupdate, die bugs vangen, knuffelen, schatkaarten en een heleboel nieuwe items en NPC’s heeft toegevoegd.

De herfstupdate is gratis voor iedereen die de game bezit.

Heb jij dat ook? gevallen van Cosy Grove, of speel je het elke dag zoals het hoort? Laat het ons weten in de reacties!

Categories: IT Info