Roblox is ontwikkeld door de Roblox Corporation en is een online platform waarmee gebruikers games kunnen maken of spelen die door anderen zijn gemaakt. Het heeft een gebruikersbestand van meer dan 43 miljoen dagelijkse actieve spelers en 9,5 miljoen ontwikkelaars.

Sinds de COVID-19-pandemie mensen in hun huizen heeft buitengesloten, is Roblox enorm populair geworden met 28% van de actieve spelers die alleen uit Noord-Amerika komen. Bovendien is ongeveer 67% van de totale gebruikers jonger dan 16 jaar, waardoor het een van de grootste platforms voor kinderen is.

Sommigen speculeerden zelfs dat Roblox in maart 2020 offline zou gaan, iets dat het bedrijf verklaarde later dat het ongegrond was.

Dat gezegd hebbende, meldde de dienst onlangs een storing die duurde van donderdagavond tot laat op zondag en maar liefst drie dagen duurde. Roblox Corporation zei onlangs dat het platform in alle regio’s weer online is.

Roblox is weer online. Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun. Onze CEO, David Baszucki, heeft een update gedeeld over de storing en de stappen die zijn genomen om deze aan te pakken.
(Bron)

Maar het lijkt erop dat zelfs nadat de service is hersteld, velen nu verschillende problemen met het platform hebben.

Kan niet inloggen

Sommige Roblox-spelers klagen dat ze kan niet inloggen op het platform. Gebruikers zeggen dat ze een melding met een verkeerd wachtwoord krijgen, waardoor ze onmogelijk kunnen inloggen en games kunnen spelen.

Bron

hallo, wanneer ik probeer in te loggen op mijn account, zegt het altijd dat het wachtwoord verkeerd is en de code die in 2-stapsverificatie wordt geleverd is altijd verkeerd, ligt deze fout aan mij?
(Bron)

Hallo. Houd rekening met dit probleem. Toen ik probeerde het account in te voeren, gaf het”Verkeerd wachtwoord of gebruikersnaam”aan, ik haastte me om op de knop”Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten”te drukken, ik klikte daar en voerde mijn e-mail in.
(Bron)

Het lijkt erop dat het probleem hoogtij viert en voorkomt veel van het inloggen. Omdat Roblox Corporation het probleem nog niet heeft erkend, is het moeilijk om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Maar dat is niet alles.

Vast op het inlogscherm

Sommige Roblox-spelers zijn melding dat ze vastzitten op het inlogscherm. Dit is echt frustrerend omdat het platform onlangs dagenlang niet beschikbaar was.

Bron

Umm roblox ik heb problemen met inloggen zoals ik typ het wachtwoord en het duurt minuten om het startscherm te laden, nog steeds verschijnt het startscherm niet… probeer dit op te lossen
(Bron)

Roblox Ik kan niet inloggen op mijn hoofdaccount het scherm werd donker a weinig en het duurt lang en ik heb ook per ongeluk de installatie ongedaan gemaakt
(Bron)

help ben ik de enige waarbij mijn scherm om de paar seconden vastloopt in roblox
(Bron)

Beveiliging verschijnt niet

Afgezien van de bovengenoemde inlogproblemen waarmee spelers worden geconfronteerd, Roblox-gebruikers zeggen dat de beveiligingspagina voor authenticatie in twee stappen fouten bevat juist nu. Spelers zeggen dat ze geen verificatiecode krijgen, terwijl anderen zeggen dat de pagina vastzit op een wit scherm en helemaal niet laadt.

Bron

hallo roblox, waarom loopt mijn roblox vast bij het inloggen bij de beveiliging?
(Bron)

@Roblox fix 2 stappen en beveiliging op iphone, bedankt als je deze tweet ziet
(Bron)

Extensies zijn kapot

Last but not least zeggen spelers dat nadat de service is hersteld, sommige extensies kapot zijn.

Klik/tik om de afbeelding te vergroten (Bron)

bruh he 24 dagen geleden met me gesproken hoe zegt het 1 jaar geleden ik denk dat roblox de BTRoblox-extensie heeft geglitched
(Bron)

#RobloxIsBack Oké, iedereen is opgewonden dat roblox terug is. Maar hoe zit het met verlenging? Kijk hier eens naar (Ik Roblox is niet de eigenaar van deze extensie, maar kan iemand de ontwikkelaar vertellen om het te repareren?)
(Bron)

Met de Roblox Corporation die de bovengenoemde problemen nog niet heeft erkend, is het nog steeds onbekend wanneer ze zullen worden opgelost. Desalniettemin houden we de bugs in de gaten en werken we dit artikel bij als dat nodig is.

Opmerking: we hebben meer van dergelijke verhalen in onze speciale Gaming-sectie, dus zorg ervoor dat je ze volgt hen ook.

Uitgelichte afbeeldingsbron: Roblox-blog

Categories: IT Info