We hebben net een paar dagen geleden een Fortnite-update ontvangen en nu lijkt het erop dat Epic Games zich opmaakt om de Green Goblin-skin in de game uit te brengen.

MEER: Fortnite Klombos-dinosauruslocaties, hoe te rijden en gratis buit te krijgen

Fortnite is een van de meest populaire games in de industrie op dit moment, met een overvloed aan nieuwe dingen die aankomen in de spel op een dagelijkse basis. We zijn in het verleden getuige geweest van een aantal samenwerkingen die een aantal spannende nieuwe skins aan de game hebben toegevoegd.

Koninkrijk Harten | Series voor Nintendo Switch Cloud-versie Trailer

BridTV

7863

Kingdom Hearts | Serie voor Nintendo Switch Cloud-versietrailer

https://i.ytimg.com/vi/W12cQ7oR8zY/hqdefault.jpg

942223

942223

center

26546

Fortnite Green Goblin-skin getoond in nieuwste hoofdstuk 3 lek

Volgens populaire Fortnite-leaker, HYPEX Fortnite is binnenkort helemaal klaar voor de Green Goblin-skin. Dat is best een verrassing, aangezien er voor vandaag nog helemaal geen nieuws over bekend was. Dit lek komt na de laatste update, wat veel voorkomt in Fortnite omdat dataminers nieuwe dingen in de bestanden van de game vinden die hen informatie geven over wat er in de game gaat komen.

Wat nog unieker is aan dit lek, is het feit dat dit niet alleen de skin onthult die in de game komt, maar ook de afbeelding ervan. Er zijn niet veel keren dat we ook een foto van de gelekte skin zien, dus fans moeten heel enthousiast zijn om het te zien.

Dit komt op een moment dat de game Spiderman al aan de game heeft toegevoegd, en met de komst van Green Goblin lijkt het erop dat Epic er alles aan doet om de Spiderman-personages aan het spel toe te voegen. Krijgen we de Sinister Six? De tijd zal het leren.

Heeft de skin een releasedatum?

Op dit moment nog niet. Mocht dit veranderen, dan zullen we het artikel dienovereenkomstig bijwerken.

Heeft u iets te vertellen over dit artikel?

Laat het ons weten of reageer hieronder

Categories: IT Info