Het is gemakkelijk om januari 2021 te vergeten

Om ons te laten zien hoe actief het populaire Nintendo-platform dit jaar was, maakte een communitylid een infographic voor de Switch in 2021.

Gemaakt door ieatdragonz, deze uitgebreide kolos van een infographic toont alle belangrijke releases van dit jaar voor de Switch, die teruggaan tot januari. Weet je, die maand die je heel gemakkelijk vergeet! Zoals dat ene jaar (2018) kwam Dragon Ball FighterZ in januari uit.

Het is een trip down memory lane, en het is zelfs kleurgecodeerd door first-party, Switch exclusief, versie exclusief en console exclusief voor krijg een beter beeld van hoeveel unieke ervaringen het systeem heeft gehad.

Een paar hoogtepunten? Ik was helemaal vergeten dat Mario 3D World + Bowser’s Fury in februari uitkwam. Het voelde alsof ik het net beoordeeld had! Nintendo zou nu aan Mario 3D World 2 kunnen werken.

Veel andere grote”Switch in 2021″-momenten springen er ook uit, zoals Monster Hunter Rise in maart, wat ik me nog herinner (omdat het geen januari is) !), want iedereen heeft het er het hele jaar over. Dan is er de Pokémon Snap eind april, die halverwege het jaar voor E3 klonk, evenals de verrassende dubbele release van Famicom Detective Club.

Al met al was het een leuk jaar. Natuurlijk moest Metroid Dread de eerste plaats innemen voor 2021.

Chris Carter Reviews Directeur, Co-EIC-Chris geniet sinds 2008 gretig van Destructoid. Eindelijk besloot hij de volgende stap te zetten, een account aan te maken en in januari 2009 te gaan bloggen. Nu is hij de staf!

Categories: IT Info