Wat is iets dat nieuwe spelers misschien over het hoofd zien in een game die je echt goed kent?

Een eenvoudige maar tot nadenken stemmende

een href=”https://twitter.com/cynixy/status/1476582425371234305″target=”_blank”>Twitter-prompt heeft gamers ertoe gebracht hun beste tips voor videogames te delen-elk van hen! — en ik ben er zo voor.

Het gesprek begon met Fable-hoofdschrijver Anna Megill mensen vragen om een ​​spel te bedenken dat ze heel goed kennen en vervolgens wat inzichten te delen die nuttig kunnen zijn voor nieuwe spelers die nog niet veel tijd en energie hebben opgedaan. Het is een wonderbaarlijke open prompt, die heeft geleid tot allerlei interessante tips, trucs en tijdbesparingen.

Wat is een spel dat je genoeg hebt gespeeld om goed in te zijn, en wat is jouw beste advies voor nieuwe spelers?

— Anna Megill (@cynixy) december 30, 2021

Megills eigen tip:”gooi nooit iets weg”in Stardew Valley voordat je weet wat het doet.

Advies van ervaren spelers voor beginners variëren van super beknopt (“Zelda 2. Jump-Stab“), tot contra-intuïtief (“The Long Dark-je WILT eigenlijk jezelf routinematig uithongeren op moeilijkere niveaus“), om ego-controleren (“Apex Legends gaat niet over JOU“). Dan is er nog deze suggestie voor Street Fighter en ook, nou ja, het leven:”Maak je niet te druk veel met alles tegelijk te leren. De reis is waar u uw plezier moet vinden. In dat opzicht lijkt het veel op echte vechtsporten. Spring ook niet. Leer je ranges en straf.’

Ik heb niet gemerkt dat iemand anders dit zei over mijn favoriete game aller tijden, Donkey Kong Country 2, dus hier is mijn advies: wanneer je zoekt moeilijk te vinden verzamelobjecten, knuffelen elk laatste oppervlak, wees niet bang om achteruit te gaan of zelfs”buiten de grenzen”, en probeer de totale ruimte te overwegen waarmee de ontwerpers moesten werken toen ze dit spul uit het zicht stopten.

Een deel van het plezier van gamen is om zelf ontdekkingen te doen, maar aan de andere kant wil ik soms gerustgesteld worden dat ik niets voor de hand liggends over het hoofd zie of te inefficiënt speel-ik wil weten dat ik Ik haal in wezen het meeste uit de ervaring.

Sommige van de tips klinken interessant genoeg voor mij dat ik eigenlijk meer wil weten over de game in kwestie. Ik weet dat sommige lezers handleidingen gebruiken als een andere manier om een ​​idee te krijgen van een spel voordat ze zich mentaal committeren om het te kopen, en ik ben er zeker ook geweest.

Ik ben benieuwd welk advies je te binnen schiet’allemaal. Obscure games zijn zeer welkom.

Jordan Devore Jordan is een van de oprichters lid van Destructoid en poster van schijnbaar willekeurige foto’s. Ze zijn allesbehalve willekeurig.

Categories: IT Info