Dat was een close

Terwijl we weer een vakantie in quarantaine doorbrachten, vooral een die meestal betekent vieren met een grote groep mensen net als op oudejaarsavond zijn videogames een goede oplossing om de dingen een beetje normaler te laten voelen. Natuurlijk kun je niet samenkomen met een grote groep vrienden, maar je kunt wel je hele Animal Crossing-stad verzamelen, een feestelijke hoed opzetten, een glowstick pakken en aftellen met je favoriete virtuele buren.

Spelers uit Nieuw-Zeeland en Australië zijn al begonnen met het online delen van clips van hun vieringen, compleet met vuurwerk, en we zullen er alleen maar meer van zien naarmate de rest van de wereld overgaat naar 2022. Terwijl de meeste foto’s of video’s de schattige, maar meestal normale festiviteiten van verschillende gamerssteden beschrijven, laat één video in het bijzonder een hilarisch toeval zien.

Ongeveer een kwartier voor middernacht, Reddit-gebruiker u/CP1919- hing rond op het stadsplein, wachtend op het aftellen, toen ze plotseling een tarantula zagen had zich een weg gebaand in de menigte. De bewoners verstijven allemaal van afschuw als CP1919-langzaam nadert met hun insectennet, en slaak dan een collectieve zucht van verlichting als de indringer wordt betrapt.

Zojuist oudejaarsavond gered! van AnimalCrossing

Deze speler mocht niet alleen genieten van een Animal Crossing oudejaarsfeest op hun eiland, maar werd er de held van, en ik denk dat dat is een heel leuk moment van opkomende verhalen vertellen die je alleen in een videogame kunt krijgen. Af en toe doet Reddit iets goeds voor de mensheid, en in dit geval is het om een ​​community te maken waar spelers deze grappige, unieke en soms ongelooflijke momenten kunnen delen in de games waar we van houden.

Persoonlijk heb ik mijn Animal Crossing-eiland al maanden niet bezocht, maar van alle vakantievieringen die ik heb gezien vanuit New Horizons, moet het nieuwe jaar naar mijn mening een van de leukste zijn. Zelfs als ik zie dat andere mensen hun video’s posten, voel ik me een beetje meer in de geest van dingen als ik het niet kan vieren op de manier waarop ik dat normaal zou doen. Dus blijf alsjeblieft je eigen speciale momenten uit je favoriete games delen, vooral wanneer je plotseling een actieheld wordt. Dat zijn mijn favorieten.

Noelle Warner

Categories: IT Info