Pandemic: Year 2 Edition

Het is een lang en inspannend jaar geweest, maar hopelijk hebben jij en je dierbaren het overleefd zo goed als je kon. Het is niet gemakkelijk om te leven tijdens een wereldwijde pandemie, in feite is het soms ronduit angstaanjagend. Gelukkig hebben we echter games en mensen om mee te spelen om ons erdoorheen te helpen. Je hebt al van het personeel hier bij Destructoid gehoord over wat we dachten dat de beste games van het jaar waren, nu is het tijd voor jou als community om je mening te geven over de game van 2021 in 2021.

Soortgelijks tot vorig jaar gaan we een voorkeurstemsysteem gebruiken, zodat je drie keuzes hebt voor het spel van het jaar! De manier waarop het werkt, is als volgt: je selecteert je keuze voor spel van het jaar, evenals een tweede en derde keuze. Elke keuze krijgt dan een puntenwaarde op basis van hun rangschikking: de eerste plaats krijgt drie punten, de tweede plaats twee en de derde plaats één. Ten slotte worden de stemmen geteld en wordt er een eindstand gekozen.

Omdat het een preferentieel stemsysteem is en dat systeem kan worden gespeeld door een enkel spel meerdere keren op hetzelfde stembiljet te kiezen, kan elk stembiljet die meerdere keren een enkel spel heeft gekozen, wordt weggegooid. Eveneens een vriendelijke herinnering dat de deelnameperiode loopt van 1 december 2020 tot 30 november 2021. Halo: oneindig, je bent gered…

Er zijn 174 games om kies uit voor de 2021 Community Game of the Year-prijs, wat veel is voor een vervolgkeuzemenu. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u deze lijst bekijken om er zeker van te zijn dat er geen games zijn die u bent vergeten.

Stemmen blijft mogelijk tot 12.00 uur CST, 11 januari 2022dus zorg ervoor dat ga naar binnen en laat je stem horen!

Anthony Marzano Bijdrager voor Dtoid en nieuwsredacteur van Flixist. Liefhebber van alles wat strategisch en onafhankelijk is.

Categories: IT Info