We hebben nog niet eens gezien hoe de iPhone 14 eruitziet, en toch krijgen we al aankondigingen dat de voorbereidingen voor de 2023 iPhone 15-serie aan de gang zijn.

BOE is een Chinees displaybedrijf en naar verluidt streven ze ernaar om Apple in 2023 OLED LTPO-schermen te leveren voor de duurdere iPhone 15-modellen. 

Dit nieuwe rapport van The Elec zegt dat BOE opnieuw probeert de belangrijkste leverancier van iPhone-displays van Apple te worden. In 2018 werd BOE gevraagd om bestellingen voor de 2020 iPhone 12 te contracteren-nu onderneemt BOE stappen om zichzelf te positioneren als klaar om de OLED-schermen te produceren voor de veronderstelde”iPhone 15 Pro-en iPhone 15 Pro Max”-modellen.

BOE werkt naar verluidt aan LTPO-schermen in zijn nieuwste fabriek, en het scherm streeft naar een tandemstructuur met twee stapels, wat op zijn beurt de levenscyclus van het OLED-paneel helpt verlengen.

De nieuwe fabriek genaamd B12 staat in Chongqing, China, is net in gebruik genomen in het vierde kwartaal van 2021. Er wordt verwacht dat deze een capaciteit van 48.000 substraten per maand zal hebben.

Over het heden gesproken, BOE heeft nog geen bestellingen ontvangen voor LTPO OLED-schermen van Apple. Dit gebeurt mogelijk niet omdat BOE vanwege kwaliteitsproblemen de LTPO-schermen voor de iPhone 13 niet kon beveiligen. Alle LTPO-schermen zijn momenteel afkomstig van Samsung.

[De informatie in dit artikel is NIET bevestigd door Apple en kan speculatie zijn. De verstrekte details zijn mogelijk niet feitelijk. Neem alle geruchten, technisch of anderszins, met een korreltje zout.]

Categories: IT Info